Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ "PALLADIUM"

Αύριο η επίσημη παρουσίαση του ΓΣΛ

*Αποτελέσματα κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2016 11:28

Μπορεί το Σάββατο να μην κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΓΣΛ, καθώς ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση του κυπέλλου, όμως αύριο θα… φορέσει τα καλά του καθώς είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση παρουσίασής του.

Μάλιστα σχετικά ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η φετινή χρονιά βρίσκει τον ΓΣΛ 1928 στην Α2 Ανδρών. Ο Γυμναστικός, ένα από τα αρχαιότερα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, επανακάμπτει στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδος στην Α2, ο σύλλογος διοργανώνει στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7μ.μ. μια πρωτότυπη εκδήλωση στον πολυχώρο "Palladium".

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα τιμηθεί το παρελθόν, θα παρουσιαστούν τα μελλοντικά σχέδια και η φιλοσοφία του νέου ΓΣΛ, το ρόστερ της ανδρικής ομάδας, καθώς και τα μέλη του νέου διοικητικού σχήματος.

Η βραδιά όμως δεν θα είναι μια απλή παρουσίαση αλλά μια γιορτή καθώς επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους.

Παρουσιαστής θα είναι ο δημοσιογράφος κ.Σωτήρης Πολύζος ενώ τη χορευτική επιμέλεια έχει ο διάσημος χορευτής και νικητής του dancing with the stars κ.Richard Szilagy και Effie Giannaraki Dans ER- The Dance Art Creators και την καλλιτεχνική επιμέλεια και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Πασχάλης Μάντης ενώ την οργάνωση της πρωτότυπης βραδιάς έχει ο σύμβουλος επικοινωνίας κ.Χρήστος Γενιτσεφτσής με τον κ.Ηλία Καλόγηρο υπεύθυνο του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι στη βραδιά στην οποία καλούνται όλοι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα υπάρξει και κλήρωση σημαντικών δώρων για τους τυχερούς».

ΠΕΤΥΧΕ ΑΘΛΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Ηρακλής πέτυχε τον πιο ηχηρό αποκλεισμό στην Α΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας των Ανδρών, καθώς πέρασε νικηφόρα με 76-70 από το Κερατσίνι, θέτοντας εκτός συνέχειας τον περσινό φιναλίστ του θεσμού, Φάρο. Στην επόμενη φάση ο «Γηραιός» θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την Κύμη. Την ίδια στιγμή σπουδαία «διπλά» σημείωσαν οι Αίολος Αστακού, Πανιώνιος και Δούκας.

Τα αποτελέσματα της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και το πρόγραμμα της Β' φάσης έχουν ως εξής:

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Ψυχικό-Πανιώνιος          63-85

Εθνικός-Δούκας               71-82

Μαχητές-ΓΣ Λαρισαίων 1928      67-61

Φάρος-Ηρακλής              70-76

Παγκράτι-Ηράκλειο       44-84

ΑΕ Λάρισας-Καβάλα      64-68

Χολαργός-Αίολος Αστακού         53-62

Αμύντας-Αρκαδικός       96-42

Τα ζευγάρια της B' φάσης (21/9):

Μαχητές Δόξα Πεύκων-Πανιώνιος

Δόξα Λευκάδας-Ρέθυμνο

Ηράκλειο-Κόροιβος

Ηρακλής-Κύμη

Δούκας-Λαύριο

Τρίκαλα-Προμηθέας

Αίολος Αστακού-Αμύντας

Απόλλων Πατρών-Καβάλα