ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΑΤΗ ΠΑΙΚΤΗ

Ο Αγκάνοβιτς αλλάζει ρόλο…

• Ποιοι κερδίζουν θέση στην ενδεκάδα • Διήμερη άδεια στους παίκτες

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2017 22:00

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που έγινε στο Καρπενήσι και χθες έδινε το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί λαρισινού εδάφους με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών (λεπτομέρειες για την αναμέτρηση λόγω της ημιαργίας του Σαββάτου στην «Ελευθερία της Δευτέρας») στο οποίο θα αρχίσουν να φαίνονται καλύτερα τα αγωνιστικά σχέδια του Ολλανδού τεχνικού Αντρέ Πάους.


Ο προπονητής της ομάδας σε συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ (Ηλία Φυντάνη, Βασίλη Καλαποθαράκο, Θόδωρο Κάντα) έδειξε να έχει ως πρώτη προτεραιότητα στην τακτική το 4-2-3-1 ενώ λογικά θα δοκιμάσει και άλλα συστήματα στη συνέχεια των φιλικών αγώνων.
Από κει και πέρα γνωρίζουμε κάποιους παίκτες που έχουν συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα και δείχνουν να μονιμοποιούνται από νωρίς στην ενδεκάδα όπως ο Γουάλας στα αριστερά, ο Φατιόν στα αμυντικά χαφ, ο Ντέλετις στα πλάγια και με σοβαρό προβάδισμα ο Ναζλίδης, ο Ρέντζας, ο Κρίζμαν και μάλλον ο Ζίζιτς.
Αυτό που έδειξε στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια είναι πως θα χωρέσουν μαζί στο αρχικό σχήμα ο Αγκάνοβιτς με τον Λεοζίνιο. Δεν θεωρούμε τυχαίο ότι έβαλε τον Κροάτη Αγκάνοβιτς ως επιθετικό χαφ (λίγο πιο μπροστά από τον Φατιόν) ενώ στο πρώτο φιλικό με τα Γιάννενα (0-1) τον χρησιμοποίησε στα πλάγια. Και χθες αναμενόταν να παίξει σε αυτό τον ρόλο.
Τη στιγμή που Λεοζίνιο είναι τραυματίας δείχνει ο Λαμπρόπουλος να παίρνει ηγετικό ρόλο και στον φιλικό αγώνα με τον Λεβαδειακό, χάρη στην ποιότητα που έχει πήγε πολύ καλά στις εμφανίσεις.
Σε ποια θέση θα παίξει ο Αγκάνοβιτς θα είναι και ένα «βαρόμετρο» για τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα στα πλάγια αλλά και στα αμυντικά χαφ.
Περισσότερα για τις προθέσεις του Πάους θα φανούν στα επόμενα φιλικά παιχνίδια.
Σήμερα έχει προγραμματίσει προπόνηση το πρωί, η οποία θα περιλαμβάνει χαλάρωμα ενώ αύριο και μεθαύριο οι παίκτες θα πάρουν άδεια για να ξεκουραστούν και θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς την Τετάρτη με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα).

 

Υπέγραψε ο Ανδρεόπουλος

Χθες, μετά την πρωινή προπόνηση, υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Ο Ανδρεόπουλος γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1994, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει ύψος 1.75.
Στην Κέρκυρα έπαιξε πέντε περιόδους (τη μια χρονιά δανεικός από την ΑΕΚ) πανηγυρίζοντας δύο ανόδους στη Σούπερ Λίγκα, ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε στη συγκεκριμένη ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα για 15 παιχνίδια εκ των οποίων τα 9 ως βασικός και τα έξι μπήκε ως αλλαγή. Δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες.
Καλύτερη χρονιά με την Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα ήταν την περίοδο 2014-2015, όπου αγωνίσθηκε 26 παιχνίδια (τα 18 βασικός) και πέτυχε ένα γκολ.
Να αναφέρουμε ότι ο παίκτης αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού από το 2010-2012 με συμπαίκτη τον Νίκο Γιαννιτσάνη, ενώ έχει παίξει στις εθνικές κάτω των 17 ετών (7 συμμετοχές) κάτω των 19 ετών (8 συμμετοχές) και κάτω των 21 ετών (3 συμμετοχές).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass