ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

«Εφυγε» ο Τάκης Κακαρδάκης

Δημοσίευση: 22 Νοε 2017 18:35

Σε ηλικία 87 απεβίωσε ο Λαρισαίος παλαίμαχος διαιτητής ποδοσφαίρου Τάκης Κακαρδάκης.


Χθες το απόγευμα τελέσθηκε η νεκρώσιμη Ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στην τελευταία του κατοικία τον συνόδεψαν οικείοι, συγγενείς, φίλοι του και Λαρισαίοι διαιτητές.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας με συλλυπητήρια ανακοίνωση, τόνισε τα εξής: «Ένας ακόμη παλαίμαχος διαιτητής ποδοσφαίρου, από τα παλαιότερα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός από την ποδοσφαιρική κοινωνία του Νομού Λάρισας, ο Τάκης Κακαρδάκης, έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή, στο σπίτι του, σε ηλικία 87 ετών.
Ο Τάκης Κακαρδάκης υπήρξε ένα από τα πρώτα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας, αφού ξεκίνησε την ενεργό του δράση τη δεκαετία του ‘60 και ασταμάτητα για 30 και πλέον χρόνια πρόσφερε τις διαιτητικές του υπηρεσίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, αλλά και στα εθνικά πανελλήνια πρωταθλήματα, στα οποία είχε αξιολογηθεί μέχρι και σαν διαιτητής Β’ Εθνικής. Σταματώντας, λόγω ηλικίας, την ενεργό διαιτητική του δράση, πρόσφερε τις υπηρεσίες του σαν παρατηρητής διαιτησίας, αξιολογημένος από τις διαιτητικές Επιτροπές της ΕΠΟ, σαν παρατηρητής διαιτητών της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας.
Η τεράστια πρόσφορα του εκλιπόντα προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, συμπληρώθηκε με την προώθηση των δύο παιδιών του, του Θανάση και του Γιώργου, στις τάξεις της Λαρισινής Διαιτησίας και την παραμονή σε αυτή για πολλά χρόνια, με αξιόλογη και πολύτιμη προσφορά.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Λαρισινής γης που από χθες τον σκεπάζει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass