ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Φυντάνης: Πάμε για το… νταμπλ

• Λαγός και Λεοζίνιο προφυλάχθηκαν στη χθεσινή προπόνηση

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 22:14

Η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια καθώς ΑΕΛ και Ξάνθη τη φετινή χρονιά θα γνωριστούν πολύ καλά αφού θα αναμετρηθούν συνολικά έξι φορές.

Ήδη έχουν προηγηθεί δύο φιλικά μεταξύ τους παιχνίδια (έγιναν το καλοκαίρι κατά την περίοδο της προετοιμασίας), το Σάββατο θα γίνει ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων (θα ακολουθήσει ένα ακόμα παιχνίδι στον δεύτερο γύρο) ενώ κληρώθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες και για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης σχολίασε τόσο τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου όσο και τις δύο αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδας με την Ξάνθη λέγοντας ότι η ΑΕΛ πάει για νταμπλ εννοώντας ότι θέλει να κερδίσει στον αγώνα πρωταθλήματος αλλά και να προκριθεί στο κύπελλο.
Είπε χαρακτηριστικά: «Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι ο αγώνας πρωταθλήματος όπου πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και οι παίκτες έχουν όρεξη και αποδεικνύεται σε κάθε προπόνηση που κάνουμε.
Σχετικά με το κύπελλο Ελλάδας με όποιον αντίπαλο και να κληρωνόμασταν θα είχαμε δύσκολο έργο. Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα αλλά θέλουμε την πρόκριση αφού ο θεσμός αυτός αποτελεί για τη Λάρισα σημείο αναφοράς με δύο κατακτήσεις τροπαίων και δύο συμμετοχές σε τελικούς.
Και εμείς θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό όσο το δυνατόν μακρύτερα αλλά πολλές φορές ρόλο παίζει η κλήρωση και η τύχη.
Πάντως αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στην πρώτη αναμέτρηση με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα».
*Θετικό ή αρνητικό ότι παίζετε τα δύο παιχνίδια κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο που αγωνίζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα;
«Οι δύο ομάδες δεν θα έχουμε μυστικά. Πιστεύω ότι είναι καλό, δεν υπάρχει πρόβλημα».
Χθες η προπόνηση των παικτών της ΑΕΛ περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι εννέα εναντίον εννέα. Ο Γιοβάνοβιτς λόγω τραυματισμού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ Λαγός και Λεοζίνιο ακολούθησαν μέρος της προπόνησης. Ο Λαγός δεν αγωνίζεται λόγω τιμωρίας στον αγώνα με την Ξάνθη ενώ η κατάσταση του Λεοζίνιο δεν εμπνέει ανησυχία.
Η σημερινή προπόνηση θα έχει μεγαλύτερη επιβάρυνση ενώ αύριο θα φανούν τα πλάνα για το αρχικό σχήμα του Ηλία Φυντάνη.

 

ΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κλήση του ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Κ17 Δημήτρη Πινακά στην αντίστοιχη εθνική ομάδα παίδων.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass