ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING

Εντυπωσίασαν Μαντζώκας και Δραγατσίκης

• Τάσος Λιβάνιος: «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά»

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2017 20:02

Σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά του χώρου των μαχητικών αθλημάτων, το Διεθνές πρωτάθλημα kick boxing “International Fight Club Open”, είχε την ευκαιρία να συμμετέχει ο σύλλογος «Glory Fighters» για να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του αξία ανάμεσα στα κορυφαία club του χώρου.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, συνδιοργανώθηκαν από το Fight Club Galatsi και τον Δήμο Γαλατσίου και έγιναν υπό τους κανονισμούς του Official K1 του δυνατότερου στυλ αγώνων kick boxing.
Οι δεκάδες αθλητές και αθλήτριες του αγωνίσματος πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα σε μια ξεχωριστή όπως εξελίχθηκε πανδαισία kick boxing χαρίζοντας δυνατές συγκινήσεις στους εκατοντάδες λάτρεις του αθλήματος που το παρακολούθησαν από κοντά. Ανάμεσά τους και οι νεαροί ταλαντούχοι kick-boxers Κωνσταντίνος Μαντζώκας και Μπάμπης Δραγατσίκης των «Glory Fighters» που αγωνίστηκαν με ήθος και αγωνιστικό θάρρος απέναντι σε βαρύτερους και πιο έμπειρους αντιπάλους κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα φίλων και αντιπάλων.
Πρώτος αγωνίστηκε στη μάχη της πυραμίδας στο κεντρικό ρινγκ ο 16χρονος Κωνσταντίνος Μαντζώκας σε έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε οριακά υπέρ του επαγγελματία, πολύ εμπειρότερου και περυσινού πρωταθλητή αντιπάλου του στον τρίτο γύρο στα σημεία. Απέδειξε έτσι ότι το μέλλον τού ανήκει αφού το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο ενώ η απαιτούμενη σε αυτό το επίπεδο εμπειρία θα αποκτηθεί μέσα από τις συμμετοχές σε τέτοιου είδους τουρνουά.
Καταπληκτική εμφάνιση και από τον Μπάμπη Δραγατσίκη, ο οποίος κατέθεσε στο ρινγκ του Γαλατσίου πνευματική και αγωνιστική ετοιμότητα πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη απέναντι σε βαρύτερο και εμπειρότερο αντίπαλο. Το ξεχωριστό του ταλέντο και η θέλησή του για συνεχή βελτίωση μπορούν να τον οδηγήσουν ανάμεσα στους κορυφαίους kick-boxers.
Ο προπονητής των Glory Fighters κ. Τάσος Λιβάνιος έδωσε τα συγχαρητήριά του στους αθλητές του δηλώνοντας υπερήφανος από την απόδοσή τους και την αγωνιστική τους πειθαρχία. «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά στον νέο σύγχρονο χώρο μας, πιστοί στις αξίες μας και επιλέγοντας για τους αθλητές μας τα δυνατότερα τουρνουά σε όλη την Ελλάδα. Το “International Fight Club Open” είναι ένα από αυτά στο οποίο “τολμήσαμε” να δοκιμάσουμε στο δύσκολο και απαιτητικό στυλ Official K1 απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους. Πήγαμε πολύ καλά αγωνιζόμενοι με το πλάνο που αναπτύσσουμε συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια. Από τη φετινή σεζόν προπονούμαστε στον δικό μας χώρο με τα πιο σύγχρονα μέσα επενδύοντας στη γνώση του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε καθημερινά. Με το ταλέντο των αθλητών, με υπομονή και πειθαρχία μπορούμε να πετύχουμε ξεχωριστές επιτυχίες και να γράψουμε τη δική μας ιστορία στο άθλημα» δήλωσε σχετικά ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Γιάννη Θεοφάνους και το Fight Club Galatsi για την άρτια διοργάνωση και την αναβάθμιση του αθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass