ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 5-1

«Πεντάσφαιρο» κρατούσε η Βερδικούσια

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2017 18:10

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 1-0, η Προοδευτική Βερδικούσιας έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με το εντυπωσιακό 5-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μεγάλο Ελ/χωρι.


Νίκη που φέρνει το συγκρότημα του Κώστα Μπακλαβά μια ανάσα από την κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ΕΠΣΛ, εκεί όπου προπορεύεται το Δασοχώρι.
Ο Χριστόφορος Συνάπαλος ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο 35’και έφερε το ματς στα ίσια και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Δημήτρης Μιχαλές πέτυχε την ολική ανατροπή για το 1-2.
Στο 50’ ο Οικονόμου Ν/Γ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και στο 60’ο Μιχαλές και πάλι βρήκε δίχτυα γράφοντας το 1-4. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Ντίνος Δήμκος στο 70’.
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας Ραφ., Μούμος Χρ., Φραγκογούλας, Νυχτερίδας Γ., Ζερδαλής Σπ./Χρ., Μπακλαβάς (65’ Δίχρης), Οικονόμου Ν/Γ, Συνάπαλος (65’ Δημήρης), Δήμκος, Μιχαλές (75’ Παναγιώτου), Οικονόμου Ν/Αθ. (75’Μπαρούτας).
*Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της Βερδικούσιας αφιερώνουν τη νίκη αυτή στον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας Σάκη Γκουρνέλη, ο οποίος έδωσε αμοιβαία υπόσχεση γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Άννα και φυσικά τους συντροφεύουν οι θερμότερες ευχές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass