ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μετανιώνω που δεν τον έφερα πριν…

• «Δεν γλιτώνετε από μένα….»

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2018 22:05

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Κούγιας κατά την παρουσίαση του Σωτήρη Αντωνίου τόνισε ότι προέρχεται από μια «ποδοσφαιρομάνα» περιοχή όπως είναι η Λάρισα και ξεκίνησε λέγοντας:


«Με πολλή χαρά παρουσιάζω τον νέο μας προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου, παρά το ότι κοντεύουμε να γίνουμε ανέκδοτο με τις αλλαγές προπονητών.
Σας παρουσιάζω τον νέο προπονητή της ΑΕΛ. Αυτός προέρχεται από μία «ποδοσφαιρομάνα» περιοχή όπως είναι η Λάρισα.
Δεν φόρεσε τη φανέλα της ποτέ την περίοδο που έπαιζε μπάλα. Τον είχα ποδοσφαιριστή μου στα Γιάννενα. Τον έκανα εγώ προπονητή Β’ Εθνικής. Γιατί παρακολουθούσα την πορεία του στον Εορδαϊκό και την Καλλονή.
Παρακολούθησα την πορεία του όταν αντιμετώπισε την παντοδυναμία του Απόλλωνα στη Γ’.
Τον συνέστησα στον Γιαννακόπουλο στη Σπάρτη και με δικαίωσε. Για την ηλικία πήρε πολλά πρωταθλήματα.
Λόγω της δυσκολίας του περιβάλλοντος της ΑΕΛ δεν τον έφερα μαζί μου πιο πριν. Γιατί άκουσα αυτά που με συμβούλευαν οι πρώην σύμβουλοί μας. Με τον ίδιο τρόπο δεν πήραμε Ασίγκμπα, Αλμπάνη, Πασαλίδη και άλλους που τώρα μετανιώνω.
Αλλά επειδή το μυαλό μου δεν είναι στη σοβαροφάνεια, είναι στη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα.»
Παράλληλα αναφέρθηκε στη σιγουριά της παραμονής επισημαίνοντας: «Και θυμηθείτε το. Καμία ομάδα δεν πρόκειται να φτάσει τους 26 πόντους. Επιτυχία θα είναι να φτάσουμε στον τελικό. Είναι επιτυχία όμως να κερδίσεις Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο και να φτάνεις στα ημιτελικά. Το να κερδίζεις την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας με τραγική διαιτησία είναι επίσης επιτυχία. Όμως δεν μπορεί αυτός ο προπονητής να απαιτεί να επιβάλει έναν συνεργάτη γιατί κάνουν παρέα οι γυναίκες τους. Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα.»

 

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ο κ. Κούγιας ανακοίνωσε ότι έβαλε ρήτρα πώλησης στον Αντωνίου λέγοντας: «Η ΑΕΛ δεν θα την πατήσει όπως με Δώνη. Η ΑΕΛ θα φτιάξει και θα πουλήσει τον προπονητή της. Θα πληρώνεις για να φύγεις. Και αν όχι εσύ τότε η ομάδα σου. Αυτά που γίνανε με Γκμοχ δεν θα ξαναγίνουν. Όταν δίνεις την ευκαιρία σε ένα παιδί που η μεγαλύτερή του δουλειά ήταν στα Τρίκαλα, τον ζυγίζεις πρώτα και του λες κάτσε στον πάγκο. Προσπαθούμε να συμπληρώσουμε το παζλ ενός μόνιμου τεχνικού τιμ. Εγώ παίρνω την ευθύνη για όλες τις επιλογές. Και ας με χλευάζουν. Και ας ξεχνούν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός. Αλλά δεν με νοιάζει. Στα άλλα θα με ενδιέφερε να με κοστολογούσαν λάθος.»
Και έκλεισε με τα εξής: «Λειτουργούμε πάντα όμως σε καθεστώς νευρικότητας είτε με την Ερασιτεχνική, είτε με τους οργανωμένους και είτε με τους εχθρούς μας. Και να ξέρετε κάτι. Δεν γλιτώνετε από μένα. Δόξα τον Θεό καλά πάνε τα οικονομικά μου και η υγεία μου. Το στενό οικογενειακό μου περιβάλλον χαίρεται γι’ αυτή την ομάδα. Και θα πετύχουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass