ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ

Επετειακή εκδήλωση του Ομίλου Μπριτζ Λάρισας

Δημοσίευση: 16 Απρ 2018 15:44

Με αναδρομή στην ιστορία του τοπικού συλλόγου, με βραβεύσεις μελών που πρωταγωνίστησαν στην ίδρυσή του, με ομιλίες και φυσικά επετειακό αγώνα ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε προχθές το απόγευμα, ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας (ΟΑΜΛ).

Η εκδήλωση, που έγινε σε αίθουσα της ΔΕΥΑΛ, είχε επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου της Λάρισας. Με την πρόεδρο του Συλλόγου, Κατερίνα Αβρανά, να ανοίγει την εκδήλωση σημειώνοντας ότι τα μέλη του Συλλόγου γιορτάζουν τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή του, το 1998, προσθέτοντας ότι σήμερα ο Σύλλογος διδάσκει το παιχνίδι στα παιδιά τονίζοντας τη μεγάλη συμμετοχή μαθητών σχολείων της Λάρισας.

Στα «οφέλη του μπριτζ» αναφέρθηκε με ομιλία της η ειδική γραμματέας του Δ.Σ του ΟΑΜΛ, Αγγελική Νικολακοπούλου σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι « πρόκειται για ένα πνευματικό παιχνίδι, ένα άθλημα με σκοπό την ψυχαγωγία που επιτυγχάνει να ακονίζει το μυαλό».

Στο μπριτζ, ως «ένα πνευματικό άθλημα στα σχολεία» αναφέρθηκε με ομιλία της η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Ελένη Αναστασοπούλου τονίζοντας ότι «πρέπει να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών» σημειώνοντας παράλληλα «τα πλεονεκτήματα των πνευματικών παιχνιδιών που βασίζονται στη στρατηγική και όχι στην τύχη».

Αναδρομή στα 20 χρόνια του ΟΑΜΛ, έκαναν ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ. του ΟΑΜΛ, Γιώργος Δημητρακόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΜΛ, Βασίλης Σκορδάς, που υπήρξαν οι ιδρυτές του Ομίλου στη Λάρισα. Σημειώνοντας μεταξύ άλλων τη «χαρά, την περηφάνια και την ικανοποίηση που το δημιούργημά μας επέζησε» όπως τόνισαν χαρακτηριστικά.

Οι δύο ομιλητές έκαναν αναλυτική αναφορά στους πρώτους παίκτες και το πρώτο ΔΣ του Συλλόγου της Λάρισας που όπως είπαν «είναι ο μοναδικός όμιλος της περιφέρειας που συμμετέχει στην Α’ εθνική κατηγορία» προσθέτοντας επίσης ότι μέχρι σήμερα διοργανώθηκαν 1.600 ημερίδες αγώνων ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 500 παίκτες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης βράβευσε –για την προσφορά τους στο Σύλλογο - τους Γ. Δημητρακόπουλο, Β. Σκορδά και Ηλ. Καφφέ, με τον δήμαρχο να δεσμεύεται για τη στέγαση του Συλλόγου, στον Μύλο του Παππά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Γ. Λαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού Γ. Κωσταρόπουλος, η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπριτζ, Λίνα Μαμιδάκη, ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ κ. Παναγιώτης Μαρσώνης καθώς και μέλη του Συλλόγου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επετειακό αγώνα.

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ακολούθησε ο διήμερος επετειακός αγώνας. Τα αποτελέσματα ήταν:

Κατηγορία ΟΠΕΝ:    Α΄ θέση         Θώμος Δ. – Παπαδόπουλος Ν.

Β' θέση         Αβρανά Κ. – Σκορδάς Β.

Γ' θέση                    Πέτας Δ. – Σιδηρόπουλος Αχ.

Κατηγορία 1-9:        Α΄ θέση         Σκορδάς Π. – Φακής Κ.

Β' θέση         Παυλίδης Χ. – Στάθης Στ.

Κατηγορία 1-6:        Α΄ θέση         Παπαδοπούλου Αγ. – Μπουραζάνας Π..

Β' θέση         Σιαχανίδου Κ. – Ντανίκα Αμ.

Κατηγορία Μαθητών          Α΄ θέση         Γελαλής Δ. – Σβάρνας Θ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass