ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Οι Μηχανολόγοι πρωταθλητές

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 18:54

Ο αθλητισμός είναι από τις προτεραιότητες του πρώτου εκλεγμένου πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας Ξενοφώντα Σπηλιώτη και αυτό διαπιστώνεται από την έντονη αθλητική δραστηριότητα του εκπαιδευτικού ιδρύματος.


 Πρόσφατα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διαφοιτητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο ΤΕΙ Θεσσαλίας από το γραφείο φυσικής αγωγής και το οποίο συμμετείχαν φοιτητές των τμημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και ομάδες φοιτητών της Εστίας.
Πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 αναδείχθηκε η ομάδα των Μηχανολόγων.
Σε ένα τελικό με πολλές ανατροπές η ομάδα των Μηχανολόγων κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΤΕΙ Θεσσαλίας στα πέναλτι με 4-3 κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, ο κανονικός αγώνας έληξε με σκορ 3-3.
Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου και είχαν ως σκοπό την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους ”ευ αγωνίζεσθαι” και την ανάδειξη της αξίας του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.
Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια ενώ δόθηκαν συγχαρητήρια στους φοιτητές όλων των ομάδων που πήραν μέρος.
Τέλος, σημειώνεται ότι η εν λόγω διοργάνωση ήταν μία μόνο από τις πολλές αθλητικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει το γραφείο φυσικής αγωγής στο πλαίσιο της φοιτητικής εβδομάδος που διαρκεί ολόκληρο τον μήνα Μάιο και κλείνει με την παρουσίαση παραδοσιακών και μοντέρνων χορών από διακόσιους φοιτητές/τριες στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας την Παρασκευή 01.06.2018.

 

Πεζοπορία στον Όλυμπο και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου

Το ΤΕΙ Θεσσαλίας διοργάνωσε εκπαιδευτική εκδρομή(πεζοπορία) για τους φοιτητές/τριες και τους φοιτητές του Erasmus στον Όλυμπο με κύριο προορισμό το φαράγγι του Ενιπέα και στην οποία υπήρχε μεγάλη συμμετοχή.
Η διαδρομή ξεκίνησε με μεταφορά με λεωφορείο από τη Λάρισα στον Όλυμπο στη Μονή του Αγίου Διονυσίου. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη Μονή και λίγο αργότερα να εξερευνήσουν το σπήλαιο όπου μόνασε ο Άγιος Διονύσιος.
 Ύστερα, προχωρώντας κατά μήκος του ποταμού Ενιπέα, μπόρεσαν να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία καθώς το μέρος διατηρεί αστείρευτο πλούτο χλωρίδας και πανίδας. Η διαδρομή είχε στο μεγαλύτερο μέρος της καταρράκτες, μικρές λιμνούλες, γέφυρες και ποικιλία δέντρων, φυτών και λουλουδιών ανθισμένα πλέον, που ξεπερνούσαν κάθε προσδοκία. Υπήρχαν ολιγόλεπτες στάσεις για φωτογραφίες και για να θαυμάσουν την υπέροχη θέα.
 Στη συνέχεια, φτάνοντας στις όχθες τους ποταμού οι πιο τολμηροί φοιτητές δεν έχασαν την ευκαιρία και κολύμπησαν στα νερά του. Μετά από πεντάωρη πεζοπορία τα παιδιά κατέληξαν στο Λιτόχωρο όπου έκαναν μικρή στάση για χαλάρωση. Κατόπιν επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο του «Δίου» και είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν αρχαία κτίσματα όπως θέατρα και χώρους εστίασης.
Η τελευταία στάση της ημερήσιας εκδρομής έγινε στον Πλαταμώνα. Εκεί οι φοιτητές ξεκουράστηκαν, γευμάτισαν σε τοπικά μαγαζιά και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο δεν δίστασαν να βουτήξουν για δεύτερη φορά στην παραλία του Πλαταμώνα.
Το γραφείο φυσικής αγωγής είχε την ιδιαίτερη τιμή, να ξεναγήσει τους φοιτητές του προγράμματος Erasmus στα προαναφερθέντα μέρη και να τους δώσει μια γεύση από την ομορφιά της χώρας και τον πλούτο του πολιτισμού της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass