Πρωταθλήτρια η ομάδα της Αστυνομίας

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΟ ΤΕΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ 8-7 (1-1 κ.α.) ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2018 22:03

Δυο ημέρες πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ στη Ρωσία, Αστυνομία και ΤΕΕ πρόσφεραν όμορφες στιγμές στο στάδιο Αλκαζάρ, στον τελικό πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των εργαζομένων.

Ο νικητής κρίθηκε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, όπου η Αστυνομία κατάφερε στην 8η εκτέλεση με τον Χάρη Μητσιάκο κι ενώ προηγουμένως ο γκολκίπερ Νίκος Ζεϊμπέκης είχε αποκρούσει το πέναλτι του Πρεζεράκου, να επικρατήσει με 8-7.

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης το ματς τελείωσε ισόπαλο 1-1, με την Αστυνομία να προηγείται στο 6΄με εκπληκτικό γκολ του Νίκου Κοτάκου, ο οποίος δέκα μέτρα έξω από την περιοχή και πλάγια είδε εκτός θέσης τον Κερέμη και με λόμπα, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Το ΤΕΕ ισοφάρισε στο 21΄με πέναλτι του Αποστόλη Παπαδόπουλου, το οποίο κέρδισε ο Αδάμου.

Οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες και στο δεύτερο ημίχρονο τις καλύτερες ευκαιρίες έχασαν ο Αδάμος για το ΤΕΕ με κεφαλιά που έστειλε την μπάλα μόλις άουτ (60΄) και ο Πρασάς για την Αστυνομία με διαγώνιο σουτ (86΄).

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν για την Αστυνομία οι Πρασάς, Βασιλάκος, Σχοινάς, Σταμούλης, Κοτάκος, Λυκοκώστας, Δημακόπουλος, Μητσιάκος, ενώ για το ΤΕΕ οι Παπαδόπουλος, Κλεισιάρης, Παρτάλας, Ζηρδέλης, Χύτας, Αντωνόπουλος, Ρουμελιώτης, ενώ το 8ο και τελευταίο πέναλτι του Πρεζεράκου το απέκρουσε ο Ζεϊμπέκης.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολύ καλή η διαιτησία των Αντωνίου, Δημ.Τέγου, Μπάργκα.

ΤΕΕ (Δημήτρης Χύτας): Κερέμης, Χύτας, Λυτροκάπης, Αποστολάκης, Αντωνόπουλος, Γουλόπουλος, Φιλανδριανός Κλεισιάρης, Ράπτης, Παπαδόπουλος, Αδάμου(Ζηρδέλης, Παρτάλας, Γαββές, Ρουμελιώτης, Γκουντουβάς, Πρεζεράκος, Λιάγκος)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Σπύρος Ευαγγέλου): Ζεϊμπέκης, Πακακανάκης, Γεωργαντάς, Στατήρης, Λυκοκώστας, Σουλιώτης, Ξηρομερίτης, Σταμούλης, Μαρογιάννης, Κοτάκος, Σχοινάς(Τόλιας, Μητσιάκος, Μπέκος, Κατσαρός, Βασιλάκος, Δημακόπουλος, Πρασάς, Γκούμας, Πάτρας και Αποστόλης Νάτσιος, που είναι παράλληλα και πρόεδρος της ομάδας).

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Πολύ όμορφες στιγμές στις απονομές και εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, με τους παίκτες να αλληλοσυγχαίρονται και να απολαμβάνουν το γεγονός πως αγωνίσθηκαν στο θρυλικό Αλκαζάρ, γήπεδο όπου η αγαπημένη μας ΑΕΛ, έγραψε ιστορία.

Ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος του δημάρχου για θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος συνεχάρη και τις δύο ομάδες, επισημαίνοντας πως τη νέα σεζόν ο Δήμος θέλει να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στον συγκεκριμένο θεσμό, ενώ ο Γιάννης Αλεξούλης, σύμβουλος του δημάρχου για θέματα αθλητισμού, από την πλευρά του μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλαν να γίνει ένας ωραίος τελικός.

Από τους νικητές, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Βασίλης Καραπιπέρης τόνισε πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι χαρούμενος που η Αστυνομία κατέκτησε το τρόπαιο.

Ευχήθηκε δε του χρόνου στην αξιόλογη ομάδα του ΤΕΕ, να φτάσει πάλι στον τελικό και να πετύχει αυτό που θέλει.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο...ΣΑΛΑΧ

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία στον χθεσινό τελικό ενός ανθρώπου που λατρεύει το ποδόσφαιρο και έμοιαζε σαν...θηρίο στο κλουβί, στον πάγκο όπου καθόταν και παρακολουθούσε, με αγωνία το παιχνίδι.

Ο λόγος γίνεται για τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλίας Γιάννη Τόλια, ο οποίος φορούσε τη φανέλα με το νούμερο δέκα και στη σύντομη ομιλία του, απλά, ανθρώπινα και χαριτολογώντας, τόνισε τα εξής: «Μπράβο και στις δύο ομάδες, που έδειξαν πως δίκαια έφτασαν στον τελικό και έπαιξαν με τακτική, με θέληση και με πάθος, για να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Εγώ έπαθα όπως ο Σαλάχ της Λίβερπουλ, έπαιξα σε όλους τους αγώνες αλλά στον κορυφαίο, δεν μπόρεσα αν και το ήθελα πάρα πολύ για να αγωνισθώ, λόγω τραυματισμού.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και στις δύο ομάδες, χρήματα δεν έχω για να δώσω ως πριμ στους παίκτες μου, αλλά θα βρω τον τρόπο για να τους επιβραβεύσω με κάποιο ρεπό παραπάνω». Και βέβαια αυτό έγινε δεκτό με χειροκροτήματα.

*Δείπνο ως δώρο στους παίκτες της Αστυνομίας θα προσφέρει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αθανάσιος Νταβούρας.

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Πριν ξεκινήσουν οι απονομές στο τέλος του τελικού, τιμήθηκαν από τον αρχηγό του ΤΕΕ Δημήτρη Χύτα τρεις μηχανικοί που για πολλά χρόνια, αγωνίζονταν στην ομάδα και ξεχώριζαν παράλληλα για τον άριστο χαρακτήρα τους.

Ο Μιχαήλ Παληός, ο Νικόλαος Παλαιός και ο Χρήστος Λυτροκάπης, οι οποίοι ευχαρίστησαν την ομάδα του ΤΕΕ για την κίνησή της αυτή και συνεχάρησαν την Αστυνομία για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και τον Δήμο Λαρισαίων για την άψογη διοργάνωση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass