Εκλεισε ο Λούκας Ράμος, σε αναμονή για Καντέ

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» - ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Φ. ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2018 22:03

Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είναι και επίσημα ο Βραζιλιάνος Λούκας Ράμος (Lucas Ramos De Oliveira).

Ο 23χρονος μέσος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη και είναι ο τέταρτος Βραζιλιάνος στη φετινή ομάδα του Απόλλωνα (μετά τον τεχνικό Marcello Troizi και τους Lucao και Marcolino). Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Paysandu, στη συνέχεια αγωνίσθηκε στην Guarani, ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός στη Βραζιλία ήταν η XV De Novembro Jau, ομάδα Β’ Εθνικής κατηγορίας στην οποία είχε 14 συμμετοχές (σε όμιλο 8 ομάδων). Χθες ο Λούκας Ράμος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και ακολούθως τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού Μαρσέλο Τροΐζι, μπαίνοντας κανονικά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του υψηλόσωμου Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ Lucas Ramos De Oliveira.
O Lucas Ramos είναι γεννημένος στις 18/01/1995 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Paysandu, μετά αγωνίσθηκε στην Guarani πριν καταλήξει στην XV De Novembro Jau ομάδα Β’ Εθνικής κατηγορίας στην χώρα του καφέ, όπου μαζί της κατέγραψε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα 8 ομάδων (στον α’ όμιλο). Έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις στην Λάρισα και διακρίνεται για την δυναμικότητα των κινήσεών του, όμως δημιουργεί και παιχνίδι.
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται με υγεία, να συντελέσει στην επίτευξη των φετινών μας στόχων για μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League.
Έτσι η βραζιλιάνικη παροικία μεγαλώνει στον Απόλλωνα Λάρισας, αφού ο Lucas θα έχει κοντά του, εκτός του coach Marcello Troizi και τους ήδη παίκτες της ομάδας μας, Lucao και Marcolino.

 

Ο ΜΠΡΑΪΜΑ ΚΑΝΤΕ
Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα της μεταγραφής του ανασταλτικού μέσου Μπραϊμά Καντέ. Ο 23χρονος Πορτογάλος φαίνεται ότι έχει μπει στο «στόχαστρο» ομάδας Β’ Εθνικής της Γερμανίας γεγονός που καθυστερεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «κυανόλευκους». Πάντως το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των ημερών.
Από κει και πέρα οι άνθρωποι του Απόλλωνα Λάρισας βρίσκονται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ Φ. ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗ
Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι είναι πολύ πιθανό ο Φώτης Γκουντρουμπής να φορέσει εκ νέου φέτος τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας. Ο 22χρονος υψηλόσωμος σέντερ φορ, που πέρσι αγωνίστηκε στον Πιερικό, παίρνει μέρος στις δοκιμαστικές προπονήσεις των «κυανολεύκων» και μέχρι στιγμής έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στον τεχνικό Μαρσέλο Τροΐζι. Κατά το παρελθόν, εκτός από τον Απόλλωνα, έχει αγωνιστεί σε Δωτιέα Αγιάς, Φαρκαδόνα, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Ελασσόνα, ΑΕΛ.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass