Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ 110 Π.Μ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΜΑΧΗ 350 Π.Κ.Β. ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0

Είπε το "Ναι" στον τίτλο στην παράταση

* Δύο γκολ σημείωσε ο Λεωνίδας Κοιλούκος (92’ , 98’) και ένα ο Ηλίας Καραγιάννης (120’)-Χαλί το γήπεδο της Χάλκης

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2015 10:44

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Έναν ακόμη τρόπαιο πρόσθεσε στη συλλογή της η ομάδα ποδοσφαίρου της 110 Π.Μ., η οποία στον τελικό για το πρωτάθλημα της Πολεμικής Αεροπορίας, επικράτησε στην παράταση της μαχητικής 350 Π.Κ.Β από τη Θεσσαλονίκη, με σκορ 3-0(κ.α. 0-0).

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Χάλκης όπου ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε…χαλί και είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες και των δυο ομάδων διότι 1 Ιουλίου και παρά τη ζέστη, κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες , δείχνοντας ότι το φρόνημα της Πολεμικής Αεροπορίας παραμένει υψηλό στη χώρα μας, που περνάει μια τεράστια δοκιμασία.

Στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτες του Κώστα Κουτσούκη είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά χρειάσθηκε να φτάσουν στην ημίωρη παράταση εκεί όπου μίλησε η «χρυσή» αλλαγή, ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός του Αετού Μακρυχωρίου Λεωνίδας Κοιλούκος ο οποίος σκόραρε δυο φορές και έδειξε τον δρόμο για τη νίκη, στην 110 Π.Μ.

Συγκεκριμένα το σκορ άνοιξε στο 92΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Λιάπης από τον Κοτσαμαρίκογλου και το αμφισβήτησαν οι της 350 Π.Κ.Β., κάνοντας το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα στο 98΄, από αριστερά ο Καραγιάννης έβγαλε τη σέντρα, ο δραστήριος Χατζής άφησε ωραία την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια και ο Κοιλούκος που ερχόταν σαν τρέιλερ, με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-0, μέσα σε πανηγυρισμούς των συμπαικτών του.

Και στο 120΄ο Ηλίας Καραγιάννης που ήταν εκ των κορυφαίων των νικητών με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Άκη Ταυλαρίδη, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι νικητές απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Κατσιούλη (9΄, 15΄), Μανάκα (43΄), Τριανταφύλλου (50΄σουτ στο δοκάρι 54΄ μετά από σέντρα του Χατζή) και Καραγιάννη (90΄+4, 101΄, 117΄).

Για την 350 Π.Κ.Β. που αγωνίσθηκαν δύο παιδιά από τη Λάρισα, ο Πάρης Λαγγούρας και Νίκος Κουσιώρας, απείλησαν οι δυο τους στο 78΄και στο 68΄ αντίστοιχα, όσο και ο Αλέξης με ένα χτύπημα φάουλ στο α΄μέρος(44΄).

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Στυλιανός Φώτης(από την Κυψέλη Καρδίτσας), με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Μπαζακούλα και Νικόλαο Χατζηκαμαγιάννη, ενώ χρέη 4ου διαιτητου εκτελούσε ο κ. Πατέλης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

110 Π.Μ. (Κώστας Κουτσούκης-Γεώργιος Τσιώνας): Τσιαούσης, Γούτος, Τσίρκας, Λιάπης, Τριανταφύλλου, Εμμανουήλ, Καραγιάννης, Μανάκας (103΄Ταυλαρίδης), Κατσιούλης (75΄Κανιούρας), Κιος (75΄ Κοιλούκος), Χατζής (99΄Τσιαδήμος).

350 Π.Κ.Β(Κώστας Γραμμένος): Τσοπάνογλου, Ζαπαντζής, Κοτσαμαρίκογλου, Κλειτσιώτης (80΄Αλβανός), Τζαβέλλας, Ζιώγας (90΄Καλογιάννης), Κουσιώρας, Μπαγιαζίδης (114΄Στάθης), Κυρκόπουλος (48΄Παπάζογλου), Αλεξόγλου (58΄Λαγγούρας), Αλέξης.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

*Μαζί είδαν από την κερκίδα τον τελικό, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων Εκπαίδευσης(ΔΕΕ) Δημήτρης Παπαδημητρίου Σμήναρχος(Ι) της 110 Π.Μ, με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη κ.Κωνσταντίνο Δεσπόπουλο, τον δήμαρχο Κιλελέρ κ.Θανάση Νασιακόπουλο και τον αντιδήμαρχο κ.Χρήστο Χατζούλη.

Για επιχειρησιακούς λόγους απουσίαζε ο διοικητής της μονάδας Δημήτρης Τσιρογιαννίδης Σμήναρχος(Ι) και τον εκπροσώπησε ο Σμήναρχος(Ι) Δ.Παπαδημητρίου.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν εκπρόσωποι των πολιτειακών και στρατιωτικών Αρχών της περιοχής Λάρισας καθώς και πλήθος κόσμου.

*Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν ειδικές βραβεύσεις στον δήμαρχο Κιλελέρ κ. Θανάση Νασιακόπουλο και στον πρόεδρο του Ηρακλή Χάλκης κ. Δημήτρη Μπακαλούλη για την άψογη συνεργασία που είχαν με τους «ιπτάμενους» της 110 Π.Μ. ενώ βραβεύτηκαν τόσο ο Γιώργος Τσιαούσης (καλύτερος τερματοφύλακας) όσο και ο τεχνικός ηγέτης Κώστας Κουτσούκης (καλύτερος προπονητής) των νικητών, από τη Σμηναγό Ανθούλα Μιλενάκη, παλιά Ολυμπιονίκης του Πόλο.

*Τις απονομές έκαναν στους ηττημένους ο κ.Νασιακόπουλος και στους νικητές ο κ.Δεσπόπουλος.

*Για μια ακόμη φορά πήρε…άριστα δέκα ο Αντισμήναρχος Παναγιώτης Φωτίου, Προϊστάμενος Φυσικής Κατάστασης και Αθλητισμού στο ΓΕΑ, που φρόντισε να κυλήσουν άψογα στον τελικό.

*Στο γήπεδο της Χάλκης και ο Βαγγέλης Μάνος με τον Πασχάλη Νατσίδη, οι οποίοι ήταν παλιότερα στην ομάδα της 110 Π.Μ. και συνεχάρησαν τους νικητές για την επιτυχία τους.

*Συγκινητική ήταν η προσπάθεια του Θοδωρή Εμμανουήλ της 110 Π.Μ., ο οποίος στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας χτύπησε στο μάτι και παρά τη σύσταση του γιατρού να μην συνεχίσει, έπαιξε με δεμένο το κεφάλι μέχρι το τέλος της παράτασης.

*Σαν καλός οικοδεσπότης στο τέλος ο Δημήτρης Μπακαλούλης δεξιώθηκε δυο δικά του…παιδιά τον Κώστα Τσίρκα που ανήκει στη δύναμη της 110 Π.Μ. και το Νίκο Κουσιώρα που έπαιξε με την ομάδα της 350 Π.Κ.Β. και αγωνίζονται στον Ηρακλή Χάλκης. Στην παρέα ήταν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Μιλτιάδης Κόκαλης και ο Σωτήρης Βογιατζής, ενώ σε διπλανό τραπέζι καθόταν μια από τις… σημαίες της Χάλκης, ο Μάκης Κουτσιανικούλης.

*Πριν ξεκινήσει ο αγώνας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Επισμηνία Β.Μ., ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass