30 χρόνια Γ.Σ. Νίκαιας

*ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ *ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2018 16:12

Λαϊκή και παραδοσιακή βραδιά διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας με τον τίτλο «30 χρόνια ιστορίας και συνεχίζουμε», με συνδιοργανωτή τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Α. Ο. Μυραϊκός αύριο Παρασκευή 24 Αυγούστου και ώρα 9:00 μ.μ. στην πλατεία της Νίκαιας.

Στην εκδήλωση, όπως και ο τίτλος της καταγράφει, η οποία πραγματοποιείται για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου θα τιμηθούν από τις διοικήσεις των συλλόγων ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛΛ Αστέριος Πατσιαούρας, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Δημήτριος Ντούγκος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτριος Μπουχλαριώτης, οι αείμνηστοι πρόεδροι του Γ.Σ. Νίκαιας Απόστολος Ακριβούλης, Κωνσταντίνος Ψαρούλης και Αλέξανδρος Χαϊτίδης, οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου Βασίλειος Γκιγκιούλης, Χρήστος Παρασκευόπουλος, Θεόδωρος Περιστερόπουλος, Χριστίνα Ονάσογλου, Θεμιστοκλής Σολωμός και Σπύρος Μπαντάνας και τα, επί σειρά ετών, διατελέσαντα μέλη του ΔΣ Γρηγόριος Μπατάλας, Κωνσταντίνος Γκορτσίλας, Χρήστος Μπαταγιάννης, Παύλος Μπόζαρλης, Αθανάσιος Γκιγκιούλης, Δημήτριος Πατάκης, Ιωάννης Πλουμιστός, Κώστας Ντίκος και Αθανάσιος Κηπουρός, όπως επίσης και ο δημοσιογραφικός οργανισμός «Ελευθερία».

Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, θα τιμηθούν επίσης οι παλαίμαχοι διεθνείς μπασκεμπολίστες και νυν προπονητές Β. Αλεξανδρής, Γ. Καλαϊτζής και Χ. Παπαγεωργίου.

 

 

GS NIKAIAS2 Στην αυριανή εκδήλωση του Γ.Σ Νίκαιας καλεσμένοι και τιμώμενοι θα είναι ο Χάρης Παπαγεωργίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που είναι ο μόνος προπονητής που έχει περάσει από τον πάγκο όλων των ομάδων της Λάρισας που έπαιξαν στην Α1 εθνική κατηγορία(στη φωτογραφία μαζί με τον προπονητή του ΓΣ Νίκαιας, Τέλη Παπαναστασίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass