Φιλική ήττα του Απόλλωνα από τον Ολυμπιακό Β. με 1-0

*Είχε ευκαιρίες, αλλά δέχθηκε γκολ στο 59΄από τον Σαχινίδη

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2018 20:20

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0.
Οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά ένας πρώην παίκτης τους ο Βασίλης Σαχινίδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 59’.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο ματς, με τον Απόλλωνα να παίζει δυνατά και να δυσκολεύει τους παίκτες του Ολυμπιακού στο να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο 10λεπτο, διάστημα όπου είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία

στο 3’ με τον Σερτζίνιο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επιχείρησε σέντρα σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κουτογλίδη. Μετά το 10’ και μέχρι το 25’ οι «κυανόλευκοι» στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 10’ μετά από λάθος του Λεάντρο ο Μαρκολίνο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Γιακουμή δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια. Στο 24’ Ο Κουρτεσιώτης σούταρε, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυνόμενου, άλλαξε πορεία, όμως ο Γιακουμής δεν αιφνιδιάστηκε και απέκρουσε.
Στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου μέρους οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβασαν την απόδοσή τους και ήταν αυτοί που έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Συγκεκριμένα, στο 28’ ο Σερτζίνιο εκτέλεσε φάουλ, ο Κοντοές προ τον Ζγκούρι έβαλε το πόδι, με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ. Ο Σερτζίνιο ανέλαβε να το εκτελέσει, ο Ζγκούρι πήρε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Κουτογλίδη. Από την πλευρά του ο Απόλλων είχε μία καλή επιθετική στιγμή στο 43’ με τον Λουκάο, ο οποίος σούταρε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, καθώς έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχουν στη διάθεσή τους.
Οι Βολιώτες κατάφεραν στο 59’ να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Βασίλη Σαχινίδη.
Ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Λώττα, έκανε το 1-0.
Στις καθυστερήσεις, στο 90’+3, ο Απόλλων έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Βαγενάς βγήκε τετ α τετ με τον Παλιούρα, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κατάφερε να αποκρούσει και να κρατήσει το 1-0 για την ομάδα του.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Τασιόπουλος, που είχε συνεργάτες τους κ. Κυριαζή, Σαμαρά από την ΕΠΣΘ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γιακουμής (80’ Παλιούρας), Σάββας (76’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπουτζίκος, Νόνης (80’ Παπαϊωάννου), Λεάντρο, Ρόκας (76’Κόλα), Ναζίμ (90’ Καναβός), Σερτζίνιο (88’ Μαργαρίτης), Ζγκούρι (54’ Σκοπελίτης), Ευθυμιάδης (54’ Λώττας), Σαχινίδης (68’ Φλίγκος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτογλίδης, Σκούπρας (80’ Ταουσάνης), Κουρτεσιώτης (72’ Ρενάτο), Κοντοές (80’ Κακάμης), Σουλιώτης (54’ Αγιώτης), Λούκας (55’ Κοντοθανάσης), Τσακυργιάννης (63’ Βαγενάς), Χατζής (76’ Μπιμάι), Λουκάο (63’ Γκουντρουμπής), Μαρκολίνο (76’ Γαρυφαλλόπουλος), Τασιούλης (52’ Καμπέρης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass