«Είμαστε ΑΕΛ, πάμε να κερδίσουμε»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 22:01

Του Σωτ. Κέλλα

«Είμαστε ΑΕΛ, πάμε να κερδίσουμε τον Άρη» αυτά τα λόγια είπε χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου για το αυριανό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη μιλώντας στους παίκτες του κατά τη διάρκεια ανάλυσης σε βίντεο του αυριανού αντιπάλου.
Ο προπονητής έδειξε σε βίντεο την αναμέτρηση Λαμία-Άρη 0-3 όπου έκανε ανάλυση της αμυντικής αλλά και της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης με στόχο οι παίκτες του να δούνε τις αδυναμίες που έχει ο Άρης.


Μετά το βίντεο ακολούθησε προπόνηση όπου για μία ακόμα φορά ο Αντωνίου δεν άνοιξε τα χαρτιά του καθώς ο προβληματισμός για το αρχικό σχήμα είναι μεγάλος.
Σίγουρος ο Κρίστινσεν κάτω από τα δοκάρια και στα στόπερ οι: Γκόλιας, Γρομητσάρης. Επίσης θα ξεκινήσει ο Χούμπτσεφ αλλά άγνωστο σε τι θέση. Αν παίξει πλάγια τότε στα στόπερ θα μπει ο Γκοΐκοβιτς.
Από κει και πέρα Ντέλετιτς, Σαχίτι, Καρανίκας διεκδικούν θέση στα πλάγια με τον Ντέλετιτς σίγουρο αλλά άγνωστο αν θα παίξει αριστερά (θα μείνει εκτός ο Σαχίτι) ή δεξιά ή ακόμα και πίσω από τον Κούνιτς στην επίθεση.
Αμυντικά χαφ θα είναι ο Φατιόν με τον Μιλοσάβλιεβιτς και επιτελικό ρόλο θα έχει ο Πίτι.
Στην επίθεση θα βρίσκεται ο Κούνιτς με ένα εκ των Ντέλετιτς ή Μόρσι ή Νούνιτς.
Σήμερα στις 11 το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση ενώ η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη στις 17:00 με τους παίκτες που θα επιλέξει για την αποστολή ο Αντωνίου.
Σ’ αυτή θα συμπεριληφθούν και ο Τριποτσέρης με τον Ακόστα αλλά στη δεκαοκτάδα μάλλον θα βρίσκεται μόνο ο Τριποτσέρης.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ
Τελικά η απόκτηση του αμυντικού χαφ δεν προχώρησε στην ΑΕΛ και αν η ομάδα χρειαστεί ενίσχυση αυτή θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίουαπό τους ελεύθερους παίκτες. Ο ΠΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Μία ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Αρης. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Pedro Vitor Ferreira Da Silva, όπως είναι το πλήρες το όνομά του.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή συνιδιοκτησίας με την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. Ο Πέδρο Βίτορ γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1998 και έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Sport Club do Recife, προερχόμενος από την ποδοσφαιρική ακαδημία του συλλόγου, ενώ η θέση του είναι στα άκρα της επίθεσης».

ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Με την ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Παράλληλα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, καλούνται να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από το Champions League και να πάρουν τους τρεις βαθμούς στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, προκειμένου να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, που στερούνται λόγω της περσινής τιμωρίας. Αντίστοιχα, η πρωταθλήτρια, που πανηγυρίζει την επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 12 χρόνια, θέλει το «τρίποντο» στην Τρίπολη από τον Αστέρα, έτσι ώστε να διατηρηθεί επικεφαλής στην κατάταξη.
Την ευκαιρία να διατηρήσει το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής έχει και ο Ατρόμητος που φιλοξενεί την Ξάνθη, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει τους τρεις βαθμούς υποδεχόμενος τη Λαμία, προκειμένου να «σβήσει» την αφαίρεση έξι βαθμών που του επεβλήθη πριν την έναρξη της διοργάνωσης.
Ακόμη, ο Λεβαδειακός είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης που αναζητά τον αντικαταστάτη του Βαλεριέν Ισμαέλ στην τεχνική ηγεσία, ενώ ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα είναι η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
19:15 Παναθηναϊκός-Λαμία
21:30 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
21:30 Ατρόμητος-Ξάνθη
ΑΥΡΙΟ
19:15 Αρης-ΑΕΛ
19:15 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
21:30 Ολυμπιακός-Γιάννενα
ΔΕΥΤΕΡΑ
21:30 Λεβαδειακός-Απόλλων
21:30 Παναιτωλικός-ΟΦΗ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Άρης    3-0    3
2. ΑΕΚ    2-0    3
3. Ατρόμητος    2-1    3
4. ΑΕΛ    1-0    3
5. Ολυμπιακός    1-0    3
6. ΟΦΗ    2-2    1
7. Πανιώνιος    2-2    1
8. ΠΑΟΚ    1-0    1
9. Παναιτωλικός    1-2    0
10. Απόλλων Σμύρνης.    0-1    0
11. Αστέρας Τρίπολης    0-1    0
12. Λεβαδειακός    0-1    0
13. Ξάνθη    0-1    0
14. ΠΑΣ Γιάννινα    0-2    0
15. Λαμία    0-3    0
16. Παναθηναϊκός    1-0    -3
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.

Η απόφαση προσφυγής του Φερνάντο Γουάλας

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η ΠΕΕΟΔ δέχεται τυπικά και κατ’ουσία την προσφυγή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Γουάλας Φερνάντο Περέιρα (WALLACE FERNANDO PEREIRA) του Ζουρανδίρ (JURANDIR) κατά της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΕ, σύμφωνα με το περιεχόμενο του αναφερόμενου στο σκεπτικό μεταξύ των διαδίκων συναφθέντος από 31.07.2018 πρακτικού συμβιβασμού, το οποίο και επικυρώνει. Αναγνωρίζει τη λύση του από 8.8.2017 συμβολαίου επαγγελματία ποδοσφαιριστή την 22.6.2018. Υποχρεώνει την καθ’ ής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το καθαρό ποσό των 30.000€, με την προϋπόθεση ότι έχει καταβληθεί ήδη προσηκόντως η 1η δόση των 25.000€ την 1.8.2018, άλλως ολόκληρο το ποσό των 55.000€, όπως λεπτομερώς αναφέρεται στο ανωτέρω πρακτικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass