Επέστρεψε ο Χρ. Τλούπας στον Αχιλλέα Φαρσάλων

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 16:42

Μόλις λίγες ώρες έμεινε δίχως ποδοσφαιρική «στέγη» ο Χρήστος Τλούπας έπειτα από την αποδέσμευσή του από την ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων καθώς ο υψηλόσωμος μεσοαμυντικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Αχιλλέα στην οποία επιστρέφει εκ νέου, όπως ανακοίνωσαν οι «κιτρινόμαυροι».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα: «Η Διοίκηση της ομάδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τλούπα, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στην Αναγέννηση Φαρσάλων.


Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τόσο στον χώρο του κέντρου, όσο και ως κεντρικός αμυντικός.
Φορούσε και την περσινή σεζόν τη φανέλα της ομάδος μας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μεταγράφηκε στην Αναγέννηση Φαρσάλων, όμως εν τέλει θα αγωνίζεται γι’ ακόμα μία σεζόν με τη φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Αυτή θα είναι η όγδοη σεζόν που ο Χρήστος Τλούπας θα φορέσει τη φανέλα του Αχιλλέα.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Λαμίας, εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Κ20 του Λεβαδειακού, στον Εθνικό Αστέρα, στην Κοζάνη, στον Απεραντιακό Καρπενησίου και τον Αχιλλέα Δομοκού».

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Προηγουμένως, σε σχετική ανακοίνωση της Αναγέννησης, αναφέρεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τλούπα καθώς και η ανανέωση με τον Γιάννη Αρβανιτοζήση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης: «Η Διοίκηση της Αναγέννησης Φαρσάλων μετά τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τλούπα, λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας ως προς τη λειτουργία της ομάδας, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για έναν χρόνο με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Γιάννη Αρβανιτοζήση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass