Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκινητικό «αντίο» Μπάγεβιτς στους παίκτες

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 15:43

«Ράγισαν καρδιές» χθες το απόγευμα στα αποδυτήρια του προπονητηρίου των Σπάτων, όταν την πόρτα διάβηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, 48 ώρες μετά την αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Ντούσκο πήγε για να αποχαιρετίσει καθώς αποχωρεί από την ΑΕΚ και μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη:


«Ηρθα να σας αποχαιρετίσω γιατί εγώ αποχωρώ αφού ο δικός μου κύκλος στην ΑΕΚ έκλεισε. Περάσαμε μαζί και ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές και σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε. Και αν σε αυτά τα πέντε χρόνια μπορεί κάποιους να στεναχώρησα με τη συμπεριφορά μου, ζητάω συγγνώμη» είπε ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία της Ένωσης και πρόσθεσε:
«Η κλήρωση που είχε η ΑΕΚ χθες στο Champions League ήταν καλή και πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε ακόμα καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε ότι αυτή η ομάδα έχει υψηλούς στόχους τους οποίους μπορεί και πρέπει να υλοποιεί. Εχετε ένα πολύ καλό σύνολο και έναν προπονητή στον οποίο προσωπικά πιστεύω πολύ και εκτιμώ πολύ.
Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία και ως ομάδα αλλά και ατομικά για τον καθένα».
Πριν αποχωρήσει τον λόγο πήρε ο Μάνταλος ως αρχηγός και εκ μέρους όλων των παικτών τού είπε: «κύριε Μπάγεβιτς και εμείς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που μας δώσατε αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σου ευχόμαστε να είσαι καλά και να απολαμβάνεις ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή».
Και ο Ντούσκο αποχώρησε κλείνοντας πίσω του την πόρτα, μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα από τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας...