Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινείται ο Οικονόμος

*ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ (5/9)

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2018 22:09

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Οικονόμου Τσαριτσάνης για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ερμή Αμυνταίου, ο οποίος ορίστηκε να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει, πιθανότατα, στις 5 το απόγευμα.

Για τους «Πράσινους» είναι πρόκληση η πρόκριση, καθώς στην κλήρωση της επόμενης φάσης(7/9), οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ θα είναι γηπεδούχοι απέναντι σε ομάδες της Football League και το κίνητρο είναι μεγάλο.

Το παιχνίδι στο Αμύνταιο θα είναι δύσκολο, αλλά το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης φέρεται αποφασισμένο να παλέψει, με όλες του τις δυνάμεις και χωρίς άγχος, για την πρόκριση.

Αγωνιστικά, το ευχάριστο για τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του ο κεντρικός αμυντικός Λάζαρος Κουμπούρας και θα έχει περισσότερες λύσεις.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΧΙΛ. ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, ο Οικονόμος θα δώσει το επόμενο φιλικό παιχνίδι με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Πιερικό που είχε συμφωνηθεί να γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου, με την προϋπόθεση ή να μην περάσει στην επόμενη φάση ο Οικονόμος ή να προκριθεί μετά άνευ αγώνα. Οι «Πράσινοι» κέρδισαν την Α.Ε.Μεσολογγίου με 1-0, ενώ κληρώθηκαν να παίξουν στη συνέχεια στο Αμύνταιο. Έτσι δεν θα γίνει το ματς με την ομάδα της Κατερίνης.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ

ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αλλαγές αναμένονται στη συγκρότηση του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, όπου θα είναι και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Συγκεκριμένα οι ομάδες της Βοιωτίας θα μετακινηθούν σε άλλο όμιλο και θα έρθουν στον 4ο τα σωματεία της ΕΠΣΠιερίας, ο Πιερικός και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Η συγκρότηση των ομίλων της Γ΄Εθνικής έχει προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 23 του μηνός.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass