ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:

Ανούσια υπεροχή είχε η ομάδα του Άρη

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 21:43

Στην ευκαιρία του Γκοΐκοβιτς στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας:


“Συγχαρητήρια στον Άρη. Κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια. Η ΑΕΛ δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Με την πάροδο του χρόνου θα δημιουργήσουμε μία ομάδα, που θα ξαναγίνει αυτό που ήταν στο παρελθόν. Μία ήττα τη δεύτερη αγωνιστική δεν είναι και ό,τι καλύτερο μετά από μία νίκη. Να κοιτάξουμε αμέσως τη νίκη με τον Παναθηναϊκό.
Ο Άρης είχε τρεις τελικές ευκαιρίες. Το δοκάρι που ήταν φάουλ και μία ακόμα του Ντιγκινί. Εμείς είχαμε την πιο σπουδαία ευκαιρία με τον Γκοΐκοβιτς. Είχε μία ανούσια υπεροχή ο Άρης, μετά τα γκολ, κάναμε ευκαιρίες».
***
Ο τεχνικός του Άρη Πάκο Ερέρα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, ενώ τόνισε πως δεν έχει την ίδια άποψη με τον συνάδελφό του, Σωτήρη Αντωνίου. Είπε:
«Πολύ σημαντικό ματς, μία πολύ καλή ομάδα η Λάρισα. Βελτιωθήκαμε σημαντικά μετά το 20λεπτο. Αξίζαμε να κερδίσουμε με την εικόνα που δείξαμε στη συνέχεια του αγώνα.
Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την άποψη των συναδέλφων. Έχει τη δική του άποψη, δεν συμφωνώ με αυτό. Τα γκολ μας ήταν καθαρά. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Σέβομαι την άποψή του, αλλά η δική μου δεν είναι αυτή».
Για τους πανηγυρισμούς του:
“Είναι δύσκολο να μην φεύγω βραχνιασμένος. Το ζω πολύ έντονα. Πανηγύρισα τα γκολ έντονα, ήταν τα πρώτα μπροστά στον κόσμο μας κι ας μην ήταν στο γήπεδό μας».
Για τη δυσκολία της ομάδας στην αρχή του αγώνα:
«Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, μας πίεσαν, δημιούργησαν κάποια προβλήματα, γιατί ήμασταν κάπως νευρικοί. Το περιμέναμε να μας πιέσουν. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτό. Θέλουμε να παίζουμε από πίσω και έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές να το κάνουν αυτό. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».
Για το γκολ του Χαμζά Γιουνές:
«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, και χάρηκα και με τον Χάμζα που ήθελε να σκοράρει ένα γκολ. Ένας σκόρερ πάντα πρέπει να έχει σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass