Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 16:05

Αντίπαλοι σε φιλικόΦαλανιακόςκαι Απόλλων Κ20

Φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στις 18:00 στο γήπεδο Φαλάνης ανάμεσα στον Φαλανιακό και την Κ20 του Απόλλωνα Λάρισας. Παράλληλα ο Φαλανιακός θα δώσει την προσεχή Κυριακή ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι και συγκεκριμένα στις 17:30 στο γήπεδο Φαλάνης όπου θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Στον Αιγινιακόο Καρατάσιος

Ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με την ομάδα του Αιγνιακού, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος Καρατάσιος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ δέχτηκε πρόταση από το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Κατερίνης και ουσιαστικά θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα του, στο πρωτάθλημα της Football League.

Η UEFA σκέφτεται την αλλαγή του κανονισμού των εκτός έδρας γκολ

Η UEFA εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγής του κανονισμού των εκτός έδρας γκολ που τέθηκε σε ισχύ πριν από 53 χρόνια από τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1965.
Στο καθιερωμένο meeting των κορυφαίων προπονητών την περασμένη Τρίτη, όλοι συμφώνησαν ότι πλέον δεν θεωρείται τόσο δύσκολο να σκοράρει μία ομάδα μακριά από την έδρα της, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Ως εκ τούτου η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βλέπει με θετικό μάτι την κατάργηση στο μέλλον του εν λόγω κανονισμού και μάλιστα προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο της στους αγώνες νοκ-άουτ του Champions League και του Europa League.

Φιλικός αγώνας σήμερα στη Ν. Πολιτεία

Φιλικός αγώνας στο πλαίσιο των αθλητικοπολιτιστικών εκδηλώσεων για τα «Ελευθέρια» θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:30 στο γήπεδο Ν. Πολιτείας. Αντιμέτωπες θα τεθούν οι ομάδες της Ομόνοιας και της Αστραπής Ν. Πολιτείας.

Χοροεσπερίδα διοργανώνει ο Παναγροτικός

Σήμερα στον χώρο του γηπέδου της Νίκαιας, ο Παναγροτικός διοργανώνει χοροεσπερίδα και καλεί τους φίλους της ομάδας να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά, τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση. Θα τραγουδήσουν ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και ο Μάκης Τσίκος, ενώ φιλική είναι η συμμετοχή του Μιχάλη Παπαματθαίου.