Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγωνιστικά τεστ έδωσαν οι μη αξιολογημένοι διαιτητές

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2018 16:24

Διεξήχθησαν χθες στο Στάδιο Αλκαζάρ οι αγωνιστικές δοκιμασίες των μη αξιολογημένων διαιτητών της ΕΠΣΛ (όσοι δηλαδή δεν πήραν μέρος στα σεμινάρια της ΚΕΔ), παρουσία του προέδρου της ΕΔ/ΕΠΣΛ, Γιώργου Λιόλιου και του αναπληρωτή προέδρου, Αντώνη Βαλιώτη.

Συνολικά συμμετείχαν 65 διαιτητές. Με τη διεξαγωγή των αγωνιστικών τεστ ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εξετάσεων που διοργάνωσε η ΕΔ/ΕΠΣΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θα πρέπει ωστόσο να τονισθεί ότι για όσους διαιτητές δεν έλαβαν μέρος, για διάφορους λόγους, στις εξετάσεις (γραπτές-αγωνιστικές) θα συγκροτηθεί και δεύτερο γκρουπ εντός των ημερών.

Εν τω μεταξύ χθες πέρασε επιτυχώς τις αγωνιστικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη ο Χρήστος Αγγελούλης στο σεμινάριο της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους διαιτητές της 3ης κατηγορίας, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Άγις Μπουμαρσόπουλος που θα δώσει τα τεστ στην Αθήνα. Σήμερα θα τρέξουν οι βοηθοί διαιτητές (Δ. Κοτούμπας, Δεδικούσης, Παραφέστας, Νάκας, Πατέτσος, Στάικος, Καραγιάννης).

Τέλος χθες στο αντίστοιχο σεμινάριο της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους παρατηρητές διαιτησίας 3ης κατηγορίας έδωσαν γραπτές εξετάσεις οι κ. Τσακνάκης, Κουρδής, Τζιόλας, Κεραμίδας και Ζήλος.

Gallery άρθρου