Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιόρτασαν στο γήπεδο τα «Ελευθέρια 2018»

ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2018 16:30

Φιλικός αγώνας στο πλαίσιο των αθλητικοπολιτιστικών εκδηλώσεων για τα "Ελευθέρια 2018" διεξήχθη χθες στο γήπεδο Ν. Πολιτείας ανάμεσα στις ομάδες της Ομόνοιας και της Αστραπής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κ. Αδαμόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος, ο σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα αθλητισμού, κ. Αλεξούλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δαούλας, η πρόεδρος του 4ου Διαμερίσματος κ. Αργυροπούλου και ο Β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Γρηγοριάδης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Αστραπής Ν. Πολιτείας με σκορ 4-2 (σκορ ημιχρόνου 2-2). Τα γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι Σκόμπας, Μαναός, Πράπας και Δοξαριώτης, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Πατέτσιος και Κοντολόσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης έγιναν απονομές στις δύο ομάδες από τους προαναφερόμενους επίσημους παρευρισκομένους.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Λ. Λαζαρίδης): Στεφούδης, Νταιάκης, Γεωργαντζάς, Τσιάρας Γ., Τσούγκαρης, Κοντολόσης, Πατέτσιος, Τριανταφύλλου, Παπαγιαννούλης, Δήμας, Μακρυνίκας (Τσιάρας Γ., Τσιάρας Θ., Γκάμπριελ, Λδόπουλος)

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Σκάρλος, Βουβουσίρας, Πάγια, Καφές, Κωστομητσόπουλος, Κατσιάνος, Αντωνόπουλος, Σκόμπας, Μαναός, Γερακίνης, Καλτσάς (Ταρταμπούκας, Χλωρός, Σπύρου, Δοξαριώτης, Τόπης, Ζήσης, Τάτσιος, Πράπας).

Gallery άρθρου