Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο παίκτες της Νίκης Μιχαήλ στις ομάδες Νέων της ΑΕΚ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2018 20:42

Δύο παίκτες της Νίκης Μιχαήλ θα συνεχίζουν την καριέρα τους στις ομάδες Νέων της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπαθανασίου (Κ15) και τον Ηλία - Φίλιππο Τσαρούχα (Κ17).

Για τον πρώτο αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχε στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων που έγιναν στο Καρπενήσι το διάστημα 3-5 Σεπτεμβρίου αλλά και νωρίτερα το καλοκαίρι στις 25-29 Ιουλίου στο ίδιο μέρος. Σχετικά με τον δεύτερο, όπως τονίζεται από τον σύλλογο, αποτέλεσε επιλογή κι άλλων ΠΑΕ ωστόσο κατέληξε στην ΑΕΚ, η οποία θα του παρέχει για τα επόμενα δύο χρόνια δωρεάν φοίτηση στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη.
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της Νίκης Μιχαήλ, Ζήσης Γεράσης εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στο μέλλον στους δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
Παράλληλα η Νίκη Μιχαήλ έδωσε φέτος με υποσχετική τούς Γ. Παπαθανασίου, Ε. Μερτζανίδη, Κ. Ραπτόπουλο, Αθ. Κατέρη (στη Δήμητρα Γιάννουλης) και Β. Γκατζιούρα (στον Σμόλικα Φαλάνης), ενώ μεταγράφηκαν οι Κ. Ευθυμιάδης (στην Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας) και Μ. Βούγιας (στον Ιπποκράτη).

Gallery άρθρου