Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με νέα παιδιά στο σημερινό φιλικό με τον Ιωνικό

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2018 15:34

Φιλικών συνέχεια σήμερα για την ΑΕΛ, η οποία θα αγωνιστεί στις 21:00 στη Νεάπολη με τον Ιωνικό, ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η οποία έχει αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ της και υψηλές φιλοδοξίες για την καινούργια σεζόν.

Το παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός φιλάθλων γίνεται για ιερό σκοπό, την ενίσχυση των πυροπαθών στο Μάτι και δίνεται μια καλή ευκαιρία για να παίξουν πρόσφατα νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές, αλλά και παιδιά που αποτελούν το μέλλον της λαρισινής ομάδας.

Ο προπονητής των «βυσσινί» Σωτήρης Αντωνίου λογικά θα χρησιμοποιήσει και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης τους Ακόστα, Τριποτσέρη και Μπέρτο για να δει τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται. Αναμένεται δε να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε Νούνιτς, Σαχίτι, όπως και στους άλλους παίκτες ώστε να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και να τους υπολογίζει για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Παράλληλα, δείχνει για μια ακόμη φορά πως επιθυμεί παιδιά από τον νομό Λάρισας που αγωνίζονται στην Κ-19, σιγά-σιγά να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους.

Γι’αυτό σε συνεργασία με τον τεχνικό της Κ-19 Γιάννη Τσακμακίδη, επέλεξε οκτώ παίκτες για να ταξιδέψουν μαζί με την πρώτη ομάδα στην Αθήνα και θα τους δοθεί χρόνος συμμετοχής.

Στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει στις 14:00 από το Αλκαζάρ για την Πρωτεύουσα, συμπεριλήφθησαν από τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκέκας, Παϊτέρης, Μπέρτος, Σαχίτι, Νούνιτς, Ακόστα, Τριποτσέρης, Μπάμης, Χαλάτσης, Νούσιος, Χοτζάλι και οκτώ παίκτες από την Κ-19, οι Βαφειάδης, Φουρκιώτης Χ., Πλατάνας, Μαλάκος, Καμπέρης, Ζιάκας, Δάκτυλας, Φουρκιώτης Μ.

Εκτός έμειναν ο Σουλούκος που έχει ενοχλήσεις στη μέση και ο Πινακάς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα.

Η αποστολή μετά τον αγώνα θα επιστρέψει τα μεσάνυκτα στη Λάρισα και από αύριο ουσιαστικά ξεκινάει το κυρίως μέρος της προετοιμασίας, ενόψει Παναθηναϊκού (16/9, 18:15, AEL FC ARENA).

*Αξίζει να αναφέρουμε πως στις φετινές 16 μεταγραφές πρέπει να προστεθούν και τρεις ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, οι Λευτέρης Μπάμης, Αλέξανδρος Χαλάτσης, Δημήτρης Πινακάς, οι οποίοι εκτός από την πρώτη ομάδα θα ενισχύουν και την Κ-19 των «βυσσινί», όταν κρίνει πως πρέπει να αγωνιστούν ο προπονητής της Γιάννης Τσακμακίδης.

Μεταδίδεται διαδικτυακά ο αγώνας

Σε «ζωντανή» σύνδεση με το γήπεδο της Νίκαιας, η ιστοσελίδα  www.sportaltv.gr θα μεταδώσει στις 9 μ.μ. τον φιλικό αγώνα της ΑΕΛ με  αντίπαλο τον Ιωνικό.

Του Χρήστου Αρχοντούλη