Αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΠΣΑΤ και ΑΕΛ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2018 16:04

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με ανακοίνωσή του χθες το πρωί καταδίκασε ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, εις βάρος δημοσιογράφου, με τον οποίο διαφώνησε για ρεπορτάζ σχετικά με την ομάδα.

«Η συγκεκριμένη ανακοίνωση πέρα από τη στοχοποίηση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, χρησιμοποιεί φρασεολογία που ξεπερνά όχι μόνο τα όρια του κοινωνικού ρατσισμού, αλλά αποτελεί κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας και σωστής λειτουργίας Γραφείου Τύπου μιας ΠΑΕ. Παράλληλα αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στη μεγάλη αλυσίδα των επιθετικών ανακοινώσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά εκπροσώπων των ΜΜΕ όταν διαφωνεί για το περιεχόμενο των κειμένων τους. Ο ΠΣΑΤ υπερασπιζόμενος την ελευθερία του Τύπου ζητά την άμεση απόσυρση της σχετικής ανάρτησης και καλεί την ΠΑΕ ΑΕΛ να σταματήσει τις άδικες επιθέσεις σε δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους».

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στον ΠΣΑΤ και στην πρωινή ανακοίνωση που εξέδωσε κατά των «βυσσινί», επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής.

«Είναι η 5η φορά που ο ΠΣΑΤ υπερβαίνει τα εσκαμμένα και εκδίδει ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, προσεκτική ως προς τη γραφή, κατάπτυστη ωστόσο ως έννοια. Ερωτάται λοιπόν το ανώτατο όργανο των Ελλήνων αθλητικών συντακτών:

-Σε ποιον δημοσιογράφο – μέλος του αναφέρεται ότι εθίγη από ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ;

-Από πότε ο ΠΣΑΤ ανέλαβε την υπεράσιση διαδρομιστών του διαδικτύου, που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι, ενώ το πραγματικό τους «λειτούργημα» είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η δημιουργία κλίματος αντιπαράθεσης με απώτερο στόχο τον εκβιασμό;

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σέβεται απόλυτα το δημοσιογραφικό λειτούργημα και τους πραγματικούς σκαπανείς του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass