«Λευκή» ισοπαλία για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Πολύ δυνατή η χθεσινή φιλική αναμέτρηση στη Νεοκαισάρεια

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2018 20:55

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς γκολ έληξε η χθεσινή φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο Νεοκαισάρειας ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που προετοιμάζονται ενόψει της κοινής τους παρουσίας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.


Οι Τσαριτσανιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να φθάσουν στην επιτυχία ενός τέρματος, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να «κλέψουν» τη νίκη στο 84’ όταν μακρινό σουτ του Ναρίνογλου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασίου και κατέληξε άουτ.
Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η δύναμη, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στο 68’ ο Κατερινιώτης διαιτητής Φώτης Πολυχρόνης ζήτησε την αντικατάσταση του Βασίλη Κατσαμάγκα (αδελφός του παίκτη του Οικονόμου) και του Σωτήρη Χάμου που διαπληκτίσθηκαν.
Καθήκοντα βοηθών άσκησαν ο καταγόμενος από τους Γόννους Θωμάς Καλορογιάννης και ο Νεόφυτος Δημητριάδης, άπαντες της ΕΠΣ Πιερίας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Σταύρος Παπαδόπουλος): Γαλάνης, Αλεξανδρίδης, Γκαρατζιάς, Χαλκίδης, Αποστολίδης, Λυκούργος, Καραθάνος, Ίτσιος, Ιωαννίδης, Τζήκας, Νίκα.
(β’ ημίχρονο): Παπαθανασίου, Καταχιώτης, Κώστας, Τσιμπούκας, Κατσαρός, Παγωνίδης, Ναρίνογλου, Καραφέριας, Ευαγγελόπουλος, Β.Κατσαμάγκας (68’ Τζήκας), Δερμίσης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Αναστασίου, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Περτζιόνι (46’ Γαλάνης), Κουμπούρας (61’ Π.Κατσαμάγκας), Καλφούντζος (61’ Μιφτάρι), Πετράκης (46’ Καραλούλης), Χάμος (68’ Καραγιάννης), Μουλτσιάς, Τόλιος (61’ Δραχαλίβας), Καραγκούνης (46’ Γκαμπέτας).
* Μετά τη λήξη του αγώνα, οι παράγοντες των γηπεδούχων «έστησαν» ένα μικρό μπάρμπεκιου στον χώρο του γηπέδου για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Αυτονόητες είναι οι ευχαριστίες του Οικονόμου για την άριστη φιλοξενία όπως και η δέσμευση για ανταπόδοση στον αγώνα πρωταθλήματος στην Τσαριτσάνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass