Ανεβάζει τον πήχη ο Φιλαθλητικός

Β. Ακριβούλης: Θέλουμε να φέρουμε την ομάδα στις πρώτες θέσεις όχι μόνο σε επίπεδο Κ. Ελλάδας αλλά και σε πανελλαδικό - Δ. Ιόφτσεφ: Υλικό υπάρχει και οι μεταγραφές που έγιναν είναι καλές

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2018 22:01

Η περσινή μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ παγκορασίδων αλλά και η δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Φιλαθλητικού, σε συνάρτηση με την ποιότητα και το ταλέντο που υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό, δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους του συλλόγου να θέσουν ακόμα υψηλότερους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τόσο στη γυναικεία ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής.


Η επάνοδος των γυναικών στην Α2 Εθνική και η σταθερή παρουσία της ομάδας σ’ αυτήν την κατηγορία, μαζί με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα Πανελλήνια πρωταθλήματα υποδομής (παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων) αποτελούν το μεγάλο στοίχημα για τον Φιλαθλητικό για την περίοδο 2018-19.
«Οι στόχοι της ομάδας θα είναι αρκετά υψηλοί. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και να ανεβάσουμε τον Φιλαθλητικό στις πρώτες θέσεις όχι μόνο σε επίπεδο Κ. Ελλάδος αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού, Βασίλης Ακριβούλης προσδιορίζοντας το στίγμα της νέας αγωνιστικής περιόδου και πρόσθεσε:
«Η αλήθεια είναι ότι τα γρανάζια του Φιλαθλητικού έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν σωστά από πέρσι. Έχουν μπει οι βάσεις και πάνω σ’ αυτές χτίζουμε το μέλλον του Φιλαθλητικού. Τα δείγματα είναι θετικά. Ήδη πέρσι κατακτήσαμε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων, ενώ η άνοδος της γυναικείας ομάδας χάθηκε την τελευταία στιγμή, αλλά πάλι φέτος είναι μέσα στους στόχους μας.
Παράλληλα δίνουμε αθλήτριες στις Εθνικές ομάδες (όπως οι Κουμπούρα, Γαργάλα, Βαϊοπούλου κ.ά.) και θέλω να τονίσω ότι βασικό μας μέλημα είναι να έχουμε καλές υποδομές, γιατί το μέλλον του βόλεϊ στην περιφέρεια είναι οι υποδομές. Θέλουμε να ανεβάσουμε το βόλεϊ της Λάρισας, να το ξαναφέρουμε σε επίπεδα που ήταν παλιά και γι’ αυτό προσπαθούμε να κάνουμε καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής» κατέληξε ο πρόεδρος του συλλόγου.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Φιλαθλητικού, Δημήτρης Ιόφτσεφ επισήμανε:
«Οι στόχοι όπως πάντα είναι να έχουμε επιτυχίες σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Ο μεγάλος στόχος είναι η πρώτη θέση στις Παγκορασίδες, μετά την περσινή επιτυχία. Στις κορασίδες θέλουμε να μπούμε στην τετράδα και στις νεανίδες να προκριθούμε στα τελικά. Είναι γνωστό ότι οι ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ενισχύονται από κορίτσια δικά μας, της περιφέρειας, που πηγαίνουν στις μεγάλες πόλεις λόγω σπουδών και για μας είναι δύσκολο να μπούμε στην τετράδα με αυτά τα δεδομένα. Γι’ αυτό το πρωτάθλημα των νεανίδων το χρησιμοποιούμε σαν προετοιμασία για τις μικρότερες κατηγορίες.
Στις γυναίκες ο στόχος είναι γνωστός: Η επάνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ο Φιλαθλητικός με το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει και τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχει στον χώρο πρέπει να παίζει τουλάχιστον στην Α2 Εθνική. Αργότερα θα βάλουμε και μεγαλύτερους στόχους. Υλικό υπάρχει, οι μεταγραφές που έγιναν είναι καλές, έχουμε ωστόσο κάποιες ελλείψεις, αλλά πιστεύω ότι με τον χρόνο θα τις καλύψουμε κι αυτές».

 

 

Τι είπαν οι αθλήτριες

Αισιόδοξες για τη νέα χρονιά και έτοιμες να δουλέψουν σκληρά για να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι δηλώνουν οι αθλήτριες του συλλόγου. Ας δούμε τι είπαν ορισμένες από αυτές:

Ανδρομάχη Γκουντρουμπή:
«Θέλουμε την άνοδο και θα προσπαθήσουμε μέσα από τη σκληρή προπόνηση να πετύχουμε τον στόχο μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα στον Φιλαθλητικό και η αλήθεια είναι ότι ήθελα να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στην Α2 Εθνική».

Ελευθερία Γαργάλα:
«Αρχικά στις παγκορασίδες θέλουμε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και στις υπόλοιπες κατηγορίες ανάλογη πορεία. Σε ό,τι αφορά στη γυναικεία ομάδα με τις προσθήκες που έγιναν φέτος πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α2 Εθνική».

Μαρίζα Βαϊοπούλου:
«Θέλουμε πάλι μία καλή θέση στο Πανελλήνιο στις παγκορασίδες αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς ώστε να μπορούμε να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ευαγγελία Κουμπούρα:
«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το στοίχημα της ανόδου στην Α2 Εθνική. Έχουμε κάνει κάποιες μεταγραφές και ελπίζουμε για το καλύτερο. Δύσκολος στόχος αλλά μέσα από τη σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια του προπονητή μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass