Σκουρτόπουλος: «Όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με Σερβία»

ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 16:51

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η Εθνική ανδρών για τον αυριανό αγώνα με τη Σερβία (21:00), στην πρεμιέρα του 12ου ομίλου στον 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δήλωσε πως η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, λόγω της εποχής, κάτι που εξάλλου φάνηκε και στα φιλικά προετοιμασίας, στο Παρίσι. Την άμυνα χαρακτήρισε ως «κλειδί» στο δύσκολο παιχνίδι με τη Σερβία ο σέντερ της εθνικής, Γιώργος Παπαγιάννης.

Λίγο μετά την άφιξη της Εθνικής στο Ηράκλειο, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε: «Η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, κάτι φυσιολογικό λόγω της εποχής. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τις ομάδες τους και άλλοι οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και είναι λογικό να έχουν μία κούραση, αφού ήρθαν από το βουνό κατευθείαν σε εμάς. Έχουμε κάνει ακριβώς τρεις προπονήσεις και τα δύο φιλικά, τα οποία ήταν σαν προπονήσεις για εμάς και τώρα θα κάνουμε το υπόλοιπο των ημερών ένα μοντάρισμα, ώστε να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στον αγώνα με έναν ποιοτικό και δυνατό αντίπαλο όπως η Σερβία. Από εκεί και πέρα, γι' αυτή την ομάδα είναι χαρά να επιστρέφει στην Κρήτη, αφού το νησί έχει εξελιχθεί σε έναν σημαντικό παράγοντα της πορείας μέχρι τώρα στα προκριματικά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική για μία ακόμη φορά».

Από την πλευρά του, ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης, επισήμανε: «Για να νικήσουμε τη Σερβία θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Είναι μια ομάδα που ποντάρει πολλά στο σουτ της, είναι από τις καλύτερες ομάδες σ' αυτό το παιχνίδι και εμείς θα κοιτάξουμε μέσα από την άμυνα να πάρουμε όσο πιο πολλές ευκαιρίες μπορούμε. Εδώ στην Κρήτη ξέρουμε ότι ο κόσμος αγαπά πάρα πολύ το μπάσκετ και θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass