Ι. Νταβέλης: «Στηρίζουμε εμπράκτως το τοπικό ποδόσφαιρο»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ «ANIMUS» - Δ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ: «ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2018 22:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη«Επειδή πιστεύουμε ότι ο ερασιτεχνισμός είναι το έμβρυο, τα σπάργανα του τοπικού ποδοσφαίρου και επειδή ο Θεσσαλικός κάμπος έχει πολύ ταλέντο, θεωρούμε ότι εμμέσως θα συμβάλουμε κι εμείς στον επαναπροσδιορισμό του Θεσσαλικού ποδοσφαίρου και στην αναγέννησή του». Τα παραπάνω τόνισε ο αντιπρόεδρος του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «ANIMUS», κ. Ιωάννης Νταβέλης κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», στην οποία ανακοινώθηκε επίσημα και παρουσιάστηκε η συμφωνία-σταθμός της ΕΠΣΛ με το «ANIMUS».


Ο κ. Νταβέλης αναφέρθηκε στις πτυχές της συμφωνίας, τονίζοντας παράλληλα την προσωπική του αγάπη για το ποδόσφαιρο, αλλά και την έμπρακτη στήριξη προς τα σωματεία του νομού και την ΕΠΣΛ γενικότερα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης μίλησε για τα οφέλη των σωματείων από τη συγκεκριμένη συμφωνία και εξήρε τη στήριξη του κ. Νταβέλη προς τα σωματεία του νομού και γενικότερα στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συμβολή του κ. Νταβέλη στην υλοποίηση της συμφωνίας απένειμε στον αντιπρόεδρο του «ANIMUS» τιμητική πλακέτα.
«Μετά από πολλές προσπάθειες καταφέραμε και με τη βοήθεια βέβαια του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «ANIMUS», που εδρεύει στην περιοχή μας και πιστεύω ότι αυτό είναι ευλογία για μας, να κλείσουμε μία πάρα πολύ καλή συμφωνία προς όφελος των σωματείων» υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ και πρόσθεσε:
«Ως Διοίκηση της ΕΠΣΛ, που αποτελείται από παράγοντες σωματείων, βλέπουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα ως άθλημα, αλλά πιστεύουμε και στην κοινωνική του προσφορά. Γι’ αυτό το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «ANIMUS» με την προσφορά που έκανε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βοήθησε πάνω απ’ όλα τα σωματεία, αλλά και την κοινωνία του νομού. Αποφασίσαμε φέτος να συνεργαστούμε με το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «ANIMUS» και τον κ. Νταβέλη. Η συμφωνία για τις φυσικοθεραπείες είναι ακριβώς η ίδια με πέρσι για τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας (πλην της Ελασσόνας και των Φαρσάλων που θα απευθύνονται σε άλλους φυσικοθεραπευτές), αλλά το μεγάλο επίτευγμα και η μεγάλη προσφορά του συγκεκριμένου Κέντρου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνία του νομού είναι ότι έβγαλε έναν αστάθμητο παράγοντα από τις πλάτες των σωματείων. Αυτός ο αστάθμητος παράγοντας είναι ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή, είτε αυτό είναι κάταγμα, είτε μηνίσκος, είτε χιαστός. Έχουμε τη διαβεβαίωση του κ. Νταβέλη ότι αυτά θα γίνονται δωρεάν στην κλινική του με την προϋπόθεση βέβαια η αποθεραπεία να γίνεται στο «ANIMUS».
Κύριε Νταβέλη, εκ μέρους όλων των σωματείων του νομού σας ευχαριστούμε. Η προσφορά σας στο ποδόσφαιρο του νομού μας είναι τεράστια και ευελπιστούμε να βρεθούν κι άλλοι επιχειρηματίες στο μέλλον σαν κι εσάς ώστε να προσφέρουν κατ’ αυτόν τον τρόπο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνία του νομού μας», κατέληξε ο κ. Μπουχλαριώτης.
Ο κ. Ι. ΝΤΑΒΕΛΗΣ
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «ANIMUS», κ. Ιωάννης Νταβέλης τόνισε:
«Θα ήθελα να σας εκφράσω αμέριστα τη βούλησή μας να συνδράμουμε στην ομαλή διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων καθώς και των πρωταθλημάτων εφήβων και παίδων, σε ό,τι αφορά σε θέματα υπηρεσιών σχετικά με την πρέπουσα φυσική κατάσταση των αθλητών αλλά και την αποκατάσταση της φυσικής τους δραστηριότητας όταν χρειάζεται. Θα είμαστε εμπράκτως αρωγοί και θα συνεισφέρουμε τα μάλα στην ΕΠΣΛ, η οποία έχει 101 ενεργές ομάδες, 50 ακαδημίες ποδοσφαίρου, έχει για δεύτερη χρονιά στην ηγεσία της τον εκλεκτό συμπολίτη κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη, γνωστό επιχειρηματία και άνθρωπο που ενδιαφέρεται για τα Λαρισαϊκά κοινά, καθώς επίσης είναι η 3η σε μέγεθος Ένωση στη χώρα.
Θα ήθελα να πω ότι συμβάλλουμε σε θέματα παρουσίας των ομάδων ούτως ώστε οι αθλητές να έχουν ικανοποιητική παρουσία, παραπάνω από το εύρυθμο, και οι παράγοντες με τους προπονητές να έχουν την κατάλληλη ψυχική ανάταση, βλέποντας τον αθλητή να αποδίδει τα μέγιστα. Η συμφωνία η οποία επικυρώθηκε έχει ένα τρίπτυχο:
Η πρώτη πτυχή αφορά στο θέμα των εξωτερικών συνεδριών, έναν απεριόριστο αριθμό φυσικοθεραπειών, για το οποίο κάναμε επέκταση του ωραρίου μέχρι τις 19:00 κατόπιν διαθεσιμότητας. Ο αθλητής θα πάει με δικό του μέσο και θα φεύγει από το Κέντρο.
Η δεύτερη πτυχή της συμφωνίας είναι ότι θα υπάρχει συμβολικό ποσό και προνομιούχες τιμές στους αθλητές για με διαγνωστικές εξετάσεις οι οποίες θα επιτελούνται στη γενική χειρουργική κλινική «ANIMUS-Κυανούς Σταυρός», γιατί σημειωτέον η εταιρεία μας -θα κάνω μία παρένθεση- έχει εκτός από το κέντρο αποκαταστάσεως που διαθέτει 200 κλίνες και το οποίο έχει δεκαετή θητεία, διαθέτει τη γενική χειρουργική κλινική «ANIMUS-Κυανούς Σταυρός» στο κέντρο της πόλης, η οποία πλέον έχει αδειοδότηση 75 κλινών, καθώς επίσης και μία τρίτη κλινική οντότητα στο Μακρυχώρι, όπως και μία τέταρτη οντότητα που επιτελείται και η οποία είναι το όραμά μας, το Πρωτοβάθμιο Ιατρείο Λάρισας, το οποίο θα έχει σχεδόν όλες τις ιατρικές ειδικότητες και κατασκευάζεται στη θέση του παλαιού ξενοδοχείου «Δώμα».
Η τρίτη πτυχή της συμφωνίας μας έχει σχέση με το ότι σε έκτακτο συμβάν κατά την ώρα του αγώνα και εφόσον ο αθλητής χρειάζεται χειρουργείο, θα μεταφέρεται άμεσα με ασθενοφόρο μας στη γενική κλινική «ANIMUS-Κυανούς Σταυρός» και δεν θα επιβαρύνεται οικονομικά ούτε για τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο, ούτε με τη συμμετοχή του στα νοσήλια στην κλινική παρά μόνο με την ασφάλεια του ΕΟΠΥΥ. Hθελα να πω ότι για όλα αυτά υπήρξε και μία συμβολική ανταποδοτικότητα για να μην μηδενίζουμε το έργο της ΕΠΣΛ σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.
Επειδή η προσωπική μου αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή από παιδί και επειδή στηρίζουμε και τις άλλες δύο επιφανείς ομάδες, την ΑΕΛ που τιμά το Ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες και τον Απόλλωνα, ο οποίος έχει διαγράψει μία επιτυχή πορεία πέρσι στη Football League, πιστεύουμε ότι ο ερασιτεχνισμός είναι το έμβρυο, τα σπάργανα του τοπικού ποδοσφαίρου και επειδή ο Θεσσαλικός κάμπος έχει πολύ ταλέντο, θεωρούμε ότι εμμέσως θα συμβάλουμε κι εμείς στον επαναπροσδιορισμό του Θεσσαλικού ποδοσφαίρου και στην αναγέννησή του. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά και θα είμαστε αρωγοί ούτως ώστε οι αθλητές να έχουν μία παρουσία παραπάνω από το ικανοποιητικό στα γήπεδα προς τέρψη των θεατών αλλά και των προπονητών τους».
Κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου το «παρών» έδωσαν ο οικονομικός σύμβουλος του «ANIMUS» Αλέξανδρος Χασιώτης, ο πολιτικός μηχανικός και υπεύθυνος κατασκευών κ. Ανδρέας Κωνσταντόπουλος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Νίκος Κορομπίλιας. Το πάνελ των ομιλητών πλαισίωσαν ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ κ. Χρήστος Μπασαγιάννης και τα μέλη κ. Ειρηναίος Καρυώτης, Βασίλης Νταβαρούκας (η συμβολή του οποίου στην επίτευξη της συμφωνίας τονίστηκε ιδιαίτερα) και Μιχάλης Λίταινας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass