Στη μάχη της Euroleague μπαίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ «ΑΠΟΡΘΗΤΟ» ΟΑΚΑ (21:00) ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2018 15:39

Το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ, η Euroleague, αρχίζει σήμερα Πέμπτη, με τις 16 ομάδες να είναι πανέτοιμες για συγκλονιστικές μάχες στις 30 αγωνιστικές της πρώτης φάσης, τα πλέι οφ και μέχρι τον Μάιο του 2018, όταν θα στεφθεί, στη Βιτόρια, η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν ανανεωθεί εν συγκρίσει με πέρυσι, αναμένεται να παρουσιαστούν ισχυροί με έφεση στην ταχύτητα και στο επιθετικό παιχνίδι, αλλά σταθερά αποτελεσματικοί στην αμυντική λειτουργία τους, με στόχο να φτάσουν μέχρι την καταληκτική φάση, στη χώρα των Βάσκων.

Τρεις ομάδες αποτελούν και φέτος φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ φορ: Η πολυνίκης Ρεάλ Μαδρίτης με 10 τίτλους στη διοργάνωση και κάτοχος του τροπαίου το 2018, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με προπονητή τον Έλληνα τεχνικό Δημήτρη Ιτούδη και η Φενερμπαχτσέ του πολυνίκη προπονητή της διοργάνωσης με 9 τίτλους, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά και του Έλληνα διεθνή γκαρντ, Κώστα Σλούκα.

Για την 1η αγωνιστική, πρώτος στη «μάχη» ρίχνεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται σήμερα στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports 2HD) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Από τη Μόσχα, κόντρα στην Κίμκι, την ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Μπαρτζώκα, ξεκινά το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού αύριο Παρασκευή (20:00, Novasports 1HD).

Το ΟΑΚΑ φέρει δικαίως τον τίτλο του «απόρθητου κάστρου» της Ευρώπης και οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν σήμερα να το επιβεβαιώσουν για μία ακόμα φορά. Ο Νικ Καλάθης αντιμετωπίζει στομαχικές διαταραχές και προφυλάχθηκε από τη χθεσινή προπόνηση, αλλά θεωρείται απίθανο να απουσιάσει από την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού, ενώ ο Νέβεν Σπάχια θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Κέντρικ Ρέι και Νίμροντ Λεβί.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Νταρουσάφακα (Τουρκία).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass