Επιστροφή στις νίκες...

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2018 22:07

Μετά από δεκαπέντε μέρες αγωνιστικής απραξίας, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής Ελλάδας, η ΑΕΛ μπαίνει ξανά στο πρωτάθλημα της Super League και μεθαύριο Σάββατο αντιμετωπίζει τη Λαμία στο Ael Fc Arena (20.30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας.


Στο παιχνίδι αυτό θεωρητικά φαβορί είναι η ΑΕΛ, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο καθώς η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος απέναντι σε μια ομάδα που κι αυτή παλεύει αρχικά για την παραμονή.
Η λαρισινή ομάδα προέρχεται από μια ήττα στην Ξάνθη αλλά κυρίως σ’ αυτόν τον αγώνα έχασε δύο παίκτες τον Καρανίκα και τον Ζίζιτς που αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα.
Σ’ αυτόν τον αγώνα ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα θέλει να παίξει πιο επιθετικά με στόχο να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή με παίκτες και να ανεβάσει την παραγωγικότητα της ΑΕΛ που μέχρι τώρα σε κανέναν αγώνα δεν έχει πετύχει πάνω από ένα τέρμα και έχει μια από τις χειρότερες επιθετικές γραμμές του πρωταθλήματος.
Άγνωστο είναι αν θα παρατάξει την ομάδα με τακτική 3-5-2(φαίνεται πιο πιθανό) ή με 4-2-3-1 ενώ υπολογίζει τον Λεοζίνιο που μέχρι τώρα δεν έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και ίσως τον δούμε στην αρχική ενδεκάδα.
Οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός των τιμωρημένων, είναι στη διάθεση του προπονητή ενώ χθες η ομάδα δείπνησε μαζί ώστε να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και σύσφιγξη σχέσεων παικτών και τεχνικής ηγεσίας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass