Μοναδικός στόχος η νίκη

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ (20.30) - ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - Ο ΠΕΡΕΪΡΑ «ΔΕΙΧΝΕΙ» ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2018 17:20

Με έναν και μόνο στόχο, τη νίκη, θα παίξει σήμερα η ΑΕΛ κόντρα στη Λαμία στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Super League (20.30) που θα γίνει στο Ael Fc Arena καθώς αυτή τη στιγμή η λαρισινή ομάδα έχει ανάγκη το «τρίποντο» για να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία και να έχει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τιμωρημένους Ζίζιτς και Καρανίκα ενώ, όπως έδειξε, προσανατολίζεται σε μια τακτική 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, στην άμυνα τους Κοέφ(δεξιά), Μόρα, Γκόλια(σέντερ μπακ), Χούμπτσεφ ή Ακόστα (αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους Μπάλα, Φατιόν, πιο μπροστά τους Ντέλετιτς, Σαχίτι, Μιλοσάβλιεβιτς και στη επίθεση τους Πίτι και Κούντις.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής παίκτες: Κρίστινσον, Παϊτέρης, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Λεοζίνιο, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Σαχίτι, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν και Νούσιος.
Από την άλλη, στη Λαμία ο Φακούντο Μπερτόλιο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και μπήκε κανονικά στην αποστολή της Λαμίας για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Καραγκούνης, Καρυπίδης, Μπαντής και για λόγους τακτικής οι Παπαργυρίου, Άντρονιτς και Μπουλούλης.
Η αποστολή της Λαμίας απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

 

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Σήμερα και ώρα 11:00 στo Επιμελητήριο θα γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου οι μέτοχοι να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τα εξής θέματα:
1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
2. Συζήτηση περί ευθυνών Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και εν γένει ποινικών ευθυνών από την παραχώρηση δημόσιας γης από το μητρικό σωματείο στη «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» με ταυτόχρονη παραίτηση των δικαιωμάτων του μητρικού σωματείου και
3. Διάφορα
* * *
Σύμφωνα με πληροφορίες, νέος πρόεδρος της ομάδας θα είναι γιατρός (δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του), ενώ στο διοικητικό συμβούλιο θα συμμετέχουν οι: Μάρκου, Πουλαράκης, Τσιαπάλας, Ζ. Ντελόπουλος, Τάκας, Δ. Ντελόπουλος, Κοτόγιας, Χριστακόπουλος, Λαμπρογεώργος, Τσόγιας και ίσως ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης.

 

ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίτορ Περέιρα έστειλε προσωπική επιστολή στον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια και στην ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέροντας ότι έλαβε πολύ σοβαρά υπόψιν τα όσα κατήγγειλε η λαρισινή ομάδα για τους διαιτητές της αναμέτρησης Ξάνθης-ΑΕΛ και ότι πρέπει να υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ για το μέλλον των συγκεκριμένων διαιτητών.
Εμμέσως πλην σαφώς οδηγούνται σε διαγραφή από τους πίνακες.

 

Ο ΚΟΜΙΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας), θα είναι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα. Βοηθοί του ο Αντώνης Σινιοράκης από τα Χανιά και ο Σταύρος Σίπκας από τον Σύνδεσμο Σάμου. Τέταρτος θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Ένωση Μακεδονίας και, τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

 

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
Ντέρμπι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής για τη Super League. Μετά από την «περιπέτεια» του υποβιβασμού, ο Άρης επέστρεψε στα «σαλόνια» και θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία ως «νεοφώτιστος», υποδεχόμενος τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.
Ο «συγκάτοικος» του ΠΑΟΚ στην κορυφή, Ατρόμητος, έχει δύσκολο έργο υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης, που δείχνει ικανός για το χειρότερο και το καλύτερο, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπη.
Αντίθετα, αν κι εκτός έδρας, η αποστολή του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είναι -πάντα θεωρητικά- πιο εύκολη, δεδομένου ότι φιλοξενούνται από τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνης, αντίστοιχα, σε δύο αγώνες που οι «ερυθρόλευκοι» και η Ενωση, είναι τα λογικά φαβορί για τη νίκη.
Παράλληλα, ο εντυπωσιακός Παναθηναϊκός, που με τους πιτσιρικάδες του Γιώργου Δώνη, μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία, υποδέχεται τον Πανιώνιο κι έχει την ευκαιρία να διευρύνει το αήττητό του, παραμένοντας σε «τροχιά Ευρώπης», ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, αναμένονται οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός και Λεβαδειακός-Ξάνθη.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
16:00    Παναθηναϊκός-Πανιώνιος ΕΡΤ
18:15    ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός NOVA
19:00    Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ ΕΡΤ
20:30    ΑΕΛ-Λαμία NOVA
ΑΥΡΙΟ
18:15    Λεβαδειακός-Ξάνθη NOVA
19:00    Αρης-ΠΑΟΚ ΕΡΤ
20:30    ΟΦΗ-Ολυμπιακός NOVA
ΔΕΥΤΕΡΑ 22/10
19:00    Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης ΕΡΤ

 

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ
Απορριπτική ήταν η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, στην προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της βαριάς ποινής που της επιβλήθηκε, για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά την προχθεσινή (18/10) εκδίκαση της έφεσης, η επιτροπή εξέδωσε χθες την απόφασή της, στην οποία αναφέρει ότι «δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης παραμένει η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από την Ένωση, που πέφτει έτσι στους 10 βαθμούς και στην 6η θέση της κατάταξης. Παραμένει επίσης ο αποκλεισμός της έδρας της ΑΕΚ για δύο αγωνιστικές (θα φιλοξενήσει κεκλεισμένων των θυρών τον Αρη και τον Ατρόμητο), καθώς και το πρόστιμο ύψους 73.250 ευρώ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά την αφαίρεση τριών βαθμών από την ΑΕΚ:
1. ΠΑΟΚ    10-1    16
2. Ατρόμητος    8-1    16
3. Ολυμπιακός    10-3    13
4. Άρης    9-2    12
5. Παναθηναϊκός    13-4    10
6. ΑΕΚ    11-3    10
7. Ξάνθη    5-2    9
8. Παναιτωλικός    8-8    8
9. Πανιώνιος    5-8    7
10. ΑΕΛ    3-8    6
11. ΠΑΣ Γιάννινα    4-11    6
12. Αστέρας Τρίπολης    4-7    4
13. Λαμία    4-10    3
14. Λεβαδειακός    2-10    3
15. ΟΦΗ    5-14    2
16. Απόλλων Σμύρνης    1-10    0
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.
* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ
Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Super League η αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα άλλαξε και η μέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αρη. Έτσι, μετά το σχετικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, το ματς της Τούμπας θα γίνει τη Δευτέρα 29/10 στις 9:30 μ.μ. (αντί για την Κυριακή 28/10), ενώ το παιχνίδι των δύο «κιτρινόμαυρων» στο ΟΑΚΑ μετατέθηκε από το Σάββατο 27 για την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης 19:30.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass