- ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΛΕΟΖΙΝΙΟ - ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΣΑΧΙΤΙ

Θέλει να «σβήσει» την κακή παρένθεση η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2018 22:08

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη πως θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, η ΑΕΛ προετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA (17:15). Οι «βυσσινί» θέλουν να «σβήσουν» την κακή παρένθεση του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τη Λαμία και να κάνουν ουσιαστικά μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Super League, όπου θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική.
Φέρονται, λοιπόν, αποφασισμένοι να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς που θα είναι πολύ σημαντικοί και να πείσουν τον κόσμο, που θα βρεθεί στο γήπεδο, πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.
Ο ΟΦΗ μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε επί του Ολυμπιακού Πειραιώς με 1-0, ασφαλώς και θα έρθει με ανεβασμένη ψυχολογία στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Το ζητούμενο όμως δεν είναι το πώς θα παίξει η κρητική ομάδα, αλλά το πώς θα παρουσιαστεί η ΑΕΛ στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, όπου κάθε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, είναι απαγορευτικό.
Και αυτό θεωρούμε πως το έχουν συνειδητοποιήσει οι ποδοσφαιριστές, που όλη την εβδομάδα δούλεψαν σκληρά και είναι έτοιμοι για να αντιδράσουν όπως πρέπει, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Αγωνιστικά, χθες, πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση και σήμερα το απόγευμα θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας.
Οι έντεκα που θα επιλέξει ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα για το αρχικό σχήμα καλούνται να υπερβάλουν εαυτόν και να δείξουν πως η ομάδα μπορεί να ανακάμψει, να δείξει μια διαφορετική αγωνιστική εικόνα και να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα πάει στο AEL FC ARENA, για να ενισχύσει τις προσπάθειές τους.
Όσον αφορά τώρα στα προβλήματα, ο Βραζιλιάνος Λεοζίνιο, μετά τις εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε πως έχει κάταγμα πάνω από τον αντίχειρα στο δεξί του χέρι και θα επανέλθει μετά από τρεις εβδομάδες, περίπου, σε αγωνιστική δράση.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σαχίτι, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τη Λαμία και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο 26χρονος επιθετικός της ΑΕΛ Μπασέμ Μόρσι που βρίσκεται στην Αίγυπτο δεν επέστρεψε ούτε χθες στη Λάρισα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως προσπαθεί να διευθετήσει εκκρεμότητες αναφορικά με τον στρατό, στην πατρίδα του.

Ο ΟΦΗ
Μια προπόνηση ακόμα θα πραγματοποιήσει σήμερα στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ καθώς η αποστολή θα ταξιδέψει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στη Λάρισα. Μάλιστα σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει και τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του ο Νίκος Παπαδόπουλος με τον Παπαστεριανό και Νέιρα να είναι σίγουρα εκτός, καθώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.
Ο τεχνικός των Kρητικών σε χθεσινές του δηλώσεις τόνισε «πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί και ο αντίπαλός μας έρχεται από άσχημα αποτελέσματα. Θα παίξουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν βοηθάει καμία από τις δύο ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και θα έλεγα πως η νίκη θα είναι έξι βαθμών».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass