ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η ΛΑΜΚΕ διοργανώνει την 3η Ανάβαση Ελασσόνας

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2018 16:44

Η Λ.Α.Μ.Κ.Ε. μετά από έγκριση της Ο.Μ.Α.Ε. διοργανώνει την 3η Ανάβαση Ελασσόνας στις 3-4 Νοεμβρίου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομώνυμη πόλη.


Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Ελληνικό Ημερολόγιο Αγώνων 2018 και προσμετρά βαθμολογικά στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι ο τελευταίος αγώνας του θεσμού, όπου θα κριθούν οι τίτλοι και τα κύπελλα.
Μεγάλο όμως είναι το ενδιαφέρον για αγωνιζόμενους και θεατές καθώς έχει δοθεί από την πρώτη διοργάνωση ένας πανηγυρικός χαρακτήρας που ξεπερνά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι αγωνιζόμενοι του νομού Λάρισας, πέρα από αυτούς που ακολουθούν όλους τους αγώνες του θεσμού αλλά και πολλοί άλλοι που επιλέγουν να κάνουν έναν μόνο αγώνα τη χρονιά.
 Το γεγονός ότι οι εκδηλώσεις έχουν ως έδρα το κεντρικότερο σημείο της Ελασσόνας σε συνδυασμό με το ότι η διαδρομή του αγώνα είναι ακριβώς δίπλα και υπάρχει παράλληλη διαδρομή από την οποία εύκολα είναι τα σημεία παρακολούθησης, φέρνει χιλιάδες θεατές στον αγώνα.
Ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός όπως είναι φυσικό, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της υποστήριξης του Δήμου Ελασσόνας.
Η διαδρομή της ανάβασης είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη. Το μήκος της διαδρομής είναι 3,8 χλμ. Οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα υπάρχει νέο ρεκόρ συμμετοχών, το οποίο κατέχει από την πρώτη διοργάνωση η Ανάβαση Ελασσόνας.
Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές και σήμερα στα γραφεία της ΛΑΜΚΕ, μέχρι τις 22:00.
*Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Ελευθερία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass