«Θέλουμε τον κόσμο γιατί μας δίνει δύναμη»

ΚΑΛΕΣΜΑ Μ. ΤΡΟΪΖΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2018 22:17

Τη σημασία της παρουσίας του κόσμου αύριο στο γήπεδο Φιλιππούπολης (15:00) στο παιχνίδι του Απόλλωνα με την Κέρκυρα στην πρεμιέρα της φετινής Football League τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Μαρσέλο Τροΐζι, υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες του δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερβάλουν εαυτόν για να φτάσουν στη νίκη.


«Οι παίκτες έχουν κατανοήσει ότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο. Το είδαν άλλωστε και στα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε με αντίπαλες ομάδες της Β’ Εθνικής και ξέρουν ότι αν κάνεις ένα λάθος, μπορεί να χάσεις το παιχνίδι.
Η ομάδα μου πιστεύω ότι θα δώσει 150% μέσα στο γήπεδο γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό τα ματς. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Οι παίκτες μίλησαν μεταξύ τους αλλά και με μένα και δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρσέλο Τροΐζι και πρόσθεσε:
«Η ομάδα είναι πλήρης, ο Μαρκολίνο είναι έτοιμος, ο Πολέτο έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ότι χρειάζεται περισσότερο δύναμη, σε αντίθεση με το βραζιλιάνικο, όπου κυριαρχεί η τακτική. Πιστεύω ότι έχει προσαρμοστεί σε ποσοστό 90% στην ελληνική πραγματικότητα.
Η Κέρκυρα είναι πολύ τεχνική, δύσκολη ομάδα με πιο έμπειρους παίκτες, αλλά πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μου και προσπαθώ να παίζω το βραζιλιάνικο στιλ, να κρατάω την μπάλα με υπομονή και εάν κερδίσουμε ακόμα και με μισό γκολ θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Αναφορικά με τον κόσμο πιστεύω ότι πρέπει να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει, γιατί οι παίκτες βλέποντας τους φιλάθλους παίρνουν δύναμη. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι να έρθει στο γήπεδο και μεις θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο για να τον ικανοποιήσουμε.
Έχουμε τρία παιχνίδια μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας και σίγουρα είναι πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό αυτήν την εβδομάδα η ένταση των προπονήσεων είναι μικρότερη προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στο βεβαρημένο πρόγραμμα» κατέληξε ο Βραζιλιάνος τεχνικός.
Η προετοιμασία του Απόλλωνα θα ολοκληρωθεί σήμερα με πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

 

ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Η αυλαία της 1ης αγωνιστική της Football League ανοίγει σήμερα με πέντε αναμετρήσεις. Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Σπάρτη-Κισσαμικός
15:00 Τρίκαλα-Δόξα Δράμας (ΕΡΤ-3)
15:00 Ηρακλής-Ηρόδοτος
16:00 Βόλος ΝΠΣ-ΑΕ Καραϊσκάκης
16:00 Πλατανιάς-Αήττητος Σπάτων
ΑΥΡΙΟ
15:00 Παναχαϊκή-Αιγινιακός (ΕΡΤ-3)
15:00 Εργοτέλης-Απόλλων Πόντου
15:00 Απόλλων Λάρισας-Κέρκυρα

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass