Να διευρύνει το σερί θέλει ο Ερμής Αγιάς

ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (17:00) ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2018 15:58

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο σερί νίκες (κόντρα σε Αμύντα και Χαρίλαο Τρικούπη) ο Ερμής Αγιάς καλείται σήμερα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, να πετύχει το «3 στα 3» κόντρα στον Εθνικό (17:00, κλ. «Π. Σαλπέας») και να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.


Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θεωρητικά χαρακτηρίζεται εύκολο, ωστόσο χρειάζεται προσοχή σύμφωνα με τον τεχνικό Γιώργο Σκαραφίγκα, υπό την έννοια ότι μπορεί μεν ο Εθνικός να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει πετύχει ακόμα νίκη, ωστόσο στα ματς «εντός των τειχών» παρουσιάζεται ιδιαίτερα μαχητικός μέχρι το τέλος.
«Πρέπει να δείξουμε απόλυτη σοβαρότητα γιατί δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το γεγονός ότι ο Εθνικός δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη, γιατί στα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια πάλεψε μέχρι το τέλος» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σκαραφίγκας και πρόσθεσε:
«Θα σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και τα προβλήματά του και θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι. Αυτό πιστεύω θα είναι το κλειδί για να φτάσουμε στη νίκη. Δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι έκτος έδρας με ό,τι αυτό συνεπάγεται, το οποίο ωστόσο πρέπει να το κερδίσουμε».
Αγωνιστικά το νέο πρόσωπο για τον Ερμή θα είναι ο νεοαποκτηθείς πλέι μέικερ Γιώργος Λάππας, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, ωστόσο στις προθέσεις του Γιώργου Σκαραφίγκα είναι να αποφευχθεί ο μεγάλος χρόνος συμμετοχής του με το καλημέρα.
Απουσίες δεν υπάρχουν και στην αποστολή, η οποία βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα, συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Λάππας, Βρεττάς, Τσούμας, Λόλας, Τζόλος, Τσιαμπαλής, Τριανταφύλλου, Σπυρόπουλος, Τσιλούλης, Μηλιώνης, Τσούλκας, Νταλός, Κούκσικς και Τόζιος.

 

ΓΙΑ ΤΟ «4 ΣΤΑ 4» Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Στη Νίκαια, ενώπιον του κοινού του, δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος και αήττητος Ιωνικός, ο οποίος υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη, τη στιγμή που ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πατρών, ο Διαγόρας την Καρδίτσα, ο Κόροιβος την Καστοριά, η Καβάλα την Ευρώπη Πευκοχωρίου και ο Αμύντας το Ψυχικό. Η 4η αγωνιστική, που θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή με το παιχνίδι του Ιπποκράτη με το Μαρούσι, παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον, τα αποτελέσματα της οποίας θα διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ειδικότερα στην πρώτη πεντάδα.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)
ΣΗΜΕΡΑ
Καβάλα- Πευκοχώρι
Κόροιβος-Καστοριά
Ηρακλής-Απόλλων Π.
Διαγόρας Δρ.-Καρδίτσα
Αμύντας-Ψυχικό
Εθνικός-Ερμής Αγιάς
Ιωνικός Ν.-Χαρίλαος Τρ.
ΑΥΡΙΟ
Ιπποκράτης-Μαρούσι

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ιωνικός Ν.    6
Ερμής Αγιάς    5
Καρδίτσα    5
Κόροιβος    5
Μαρούσι    5
Ηρακλής    5
Ιπποκράτης    5
Διαγόρας Δρ.    5
Καστοριά    5
Χαρίλαος Τρ.    4
Πευκοχώρι    4
Αμύντας    4
Καβάλα    4
Ψυχικό    4
Απόλλων Π.    3
Εθνικός    3

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass