Μόνος στην κορυφή των σκόρερ ο Γ. Τσατσαλίδης

ΜΕ 7 ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΣΑΡΙΘΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2018 17:24

Ο Δωτιέας Αγιάς μπορεί να μην έφυγε νικητής από το Δαμάσι, ωστόσο τα δύο γκολ που πέτυχε ο δαιμόνιος Γιώργος Τσατσαλίδης, αποδείχθηκαν αρκετά για να τον φέρουν μόνο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ με επτά τέρματα, σε επτά παιχνίδια.

Στη δεύτερη θέση με πέντε τέρματα ακολουθούν οι Κακαβίτσης (Σμόλικας) και Παπαχρήστος (Κιλελέρ). Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ της μεγάλης τοπικής κατηγορίας (7η αγωνιστική):
7 γκολ: Τσατσαλίδης (Δωτιέας Αγιάς).
5 γκολ: Κακαβίτσης (Σμόλικας), Παπαχρήστος (Κιλελέρ).
4 γκολ: Ψωμολιάς, Γκιουρσάνης (Ηρακλής Λάρ.), Ματούλας (Π.Ο.Ε), Ζιώγας (Αχιλλέας Φ.).
3 γκολ: Φώτος (Ηρακλής Λάρ.), Αλεξανδρής (Αμπελωνιακός), Μακρής (Σμόλικας), Τσιούτσας (Μακρυχώρι).
2 γκολ: Λεσάι, Πανταζής Γ., Τσιάκος, Μπλέντι (Φαλανιακός), Ρέψης (Ηρακλής Λάρ.), Μπέλτσιος (Αμπελωνιακός), Μάτος (Σμόλικας), Καραγκούνης (Π.Ο.Ε), Περήφανος, Χατζηγρηγορίου (Αργυροπούλι), Φουσίκας, Κλούρας (Μακρυχώρι), Μπόντε Π. (Λάρισα 2012) Φούντας (Αμυγδαλέα), Τσούτσας (Τύρναβος), Τσιάλτας (Δαμασιακός).

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, για τη διαιτησία του αγώνα με τον Δαμασιακό το περασμένο Σάββατο, εξέδωσε ο Δωτιέας Αγιάς, στην οποία επισημαίνονται τα εξής:
«Η διαιτησία του κ. Καρακώστα που αντιμετωπίσαμε στον εκτός έδρας αγώνα που έδωσε η ομάδα μας στο Δαμάσι ήταν απολύτως αρνητική. Ως αποτέλεσμα των πεπραγμένων του διαιτητή ήταν ένα πέναλτι που έδωσε εις βάρος της ομάδας μας, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-2 και μπορούμε κάλλιστα να μιλήσουμε για αλλοίωση αποτελέσματος.
Έχουμε αποφύγει ως νέα διοίκηση να σχολιάσουμε δημόσια την οποιαδήποτε διαιτησία και τα όποια διαιτητικά λάθη υπέπεσαν υπόψη μας σε προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας. Θεωρούμε ότι τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στα γήπεδα. Παρόλα αυτά η διαιτησία του κ. Καρακώστα ξεχείλισε το ποτήρι και καλούμε την ηγεσία της ΕΠΣΛ να αναλάβει τις ευθύνες της.
Την ερχόμενη Πέμπτη θα καταθέσουμε στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΛ το οπτικό υλικό του αγώνα μεταξύ του Δαμασιακού και του Δωτιέα Αγιάς. Το μόνο που ζητάμε είναι η ίση και αμερόληπτη αντιμετώπιση της ομάδας μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass