Στους ρυθμούς της 3ης Ανάβασης κινείται η Ελασσόνα

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2018 15:29

Στους ρυθμούς της 3ης Ανάβασης κινείται η Ελασσόνα, με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να ανυπομονούν να βρεθούν κοντά στον αγώνα, που κάθε χρόνο σπάει τα δικά του ρεκόρ.


Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, με τους 61 οδηγούς να δηλώνουν έτοιμοι για την αυριανή μάχη και σίγουρα θα ανταμείψουν με το θέαμα που θα προσφέρουν τους θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν την όμορφη διαδρομή των 3,8 χλμ., που είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη.
Από την πλευρά της η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, είναι έτοιμη να προσφέρει μια διοργάνωση που θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους.
Οι άνθρωποι της ΛΑΜΚΕ έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά και η διαδρομή είναι έτοιμη για να υποδεχθεί, τους επίδοξους νικητές.
Ήδη οι εκδηλώσεις για την 3η Ανάβαση Ελασσόνας ξεκίνησαν χθες Παρασκευή. Στο συνεργείο του Δημήτρη Κακαράντζα (1ο χλμ Τυρνάβου-Ελασσόνας) διεξήχθη ο τεχνικός έλεγχος για όσα από τα κληρωθέντα αυτοκίνητα είναι από τον Νομό Λάρισας.
Oι υπόλοιποι κληρωθέντες για τεχνικό έλεγχο θα περάσουν σήμερα Σάββατο στο service-park, εκεί όπου θα βρίσκονται όλα τα αυτοκίνητα του αγώνα.
Μετά το τέλος των σημερινών δοκιμαστικών, η ΛΑΜΚΕ θα παραθέσει γεύμα για τους οδηγούς, στην ταβέρνα «Αρχονταρίκι», που βρίσκεται στην αφετηρία της Ανάβασης.
Στον χώρο του Service-Park θα επιτρέπονται μόνο τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα service. Βοηθητικά, συνοδευτικά κλπ οχήματα, απαγορεύονται.
Η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνεται ζωντανά από τη σελίδα της infomega.gr
*Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Ελευθερία».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
11:00 Έναρξη δοκιμαστικών.
18:30 Πανηγυρική εκκίνηση στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.
ΑΥΡΙΟ
11:00 Έναρξη αγώνα.
15:30 Απονομή Κυπέλλων στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass