Χάρηκαν το ποδόσφαιρο

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λ. ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2018 16:15

Χάρηκαν το ποδόσφαιρο παλαίμαχοι και επίλεκτοι Θεσσαλίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν μπάλα… υψηλών προδιαγραφών και οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων πραγματοποίησαν εντυπωσιακές αποκρούσεις, γι’ αυτό και το σκορ έμεινε στο 1-1.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το γκολ των παλαιμάχων του Απόλλωνα πέτυχε ο Κώστας Τσώτσος, ενώ για τους παλαίμαχους επίλεκτους της Θεσσαλίας σκόραρε ο Μάρας.

Διαιτητής της φιλικής αυτής αναμέτρησης ήταν ο Θανάσης Δρυστέλλας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ (Απ.Φωτάκης) : Μιχαήλ, Φωτάκης Ιπ., Τρουβάς, Κολομητρούσης, Αγγελής, Κανελιάς, Μπεριτζάς, Τσώτσος Κων/νος, Τσαπατώρης, Αργυρακούλης, Μπουρονίκος (Φωτάκης Κων/νος, Αντωνίου, Θεοδώρου, Ντελόπουλος Αθ., Πατσίδης, Φωτάκης Απ.)

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ε. Αραβανόπουλος, Λάκης Γάκης) : Θεοδωρίδης, Μουσιάρης, Μάνος, Αρετόπουλος, Κουλαξής, Μάρας, Τόλιας, Νάκας, Βαγενάς, Κρυονερίτης, Μαλανδρίνος(Τσουρέλης, Κωστούλας, Τζοβάρας, Ντούρας, Καρδιτσιώτης, Τσεκούρας, Ζαμπίτογλου Κοντογεωργίου, Αρβανίτης).

*Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης παίχθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών της 110 Π.Μ., όπου οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα παρέθεσαν δείπνο στην ομάδα των Επίλεκτων της Θεσσαλίας. Το διοικητικό συμβούλιο των Επίλεκτων και τα μέλη της ομάδος ευχαριστούν τους βετεράνους του Απόλλωνα για την άψογη φιλοξενία.

*Επόμενο φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων του Απόλλωνα είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Πυργετού, με αντίπαλο τους παλαιμάχους του Δήμου Τεμπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass