Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε ρυθμούς ντέρμπι ο Ερμής Αγιάς

*ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΙΩΝΙΚΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ *ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2018 22:08

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται ο Ερμής Αγιάς ενόψει του αγώνα με τον πρωτοπόρο και αήττητο Ιωνικό Νικαίας το προσεχές Σάββατο στο Κλειστό της Νεάπολης (17:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι που αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα, η οποία θα τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι στο απόλυτο φαβορί της φετινής διοργάνωσης με στόχο να πετύχει ό,τι δεν μπόρεσε μέχρι τώρα καμία άλλη ομάδα: Να «σπάσει» το αήττητο του Ιωνικού και παράλληλα να εδραιώσει τη θέση της στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Ο Κόμματος, που για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στο φιλικό με την Καστοριά, βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα και θα είναι ετοιμοπόλεμος για τη μεγάλη αναμέτρηση. Αντίθετα ο Τσιαμπαλής (ούτε αυτός είχε αγωνιστεί με την Καστοριά) ίσως να μην προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Ο γκαρντ των «κυανολεύκων» θα μπει σήμερα στις προπονήσεις αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Γιώργος Σκαραφίγκας δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Επομένως θέλω οι παίκτες μου να είναι ψυχολογικά έτοιμοι και να βγάλουν εγωισμό. Απέναντί μας θα παραταχθεί μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και ποσότητα στο ρόστερ της κι εμείς πρέπει να δείξουμε ανταγωνιστικοί μέσα στην έδρα μας. Αυτά τα παιχνίδια δίνουν έξτρα κίνητρο στους παίκτες κι αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το θέσουμε υπόψη μας» σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς Γιώργος Σκαραφίγκας.

ΜΕ ΣΑΦΤΕΝΑΑΡ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

Με τον γνωστό στο λαρισινό κοινό από τη θητεία του στον ΓΣΛ-Φάρο, Ρόλαντ Σάφτενααρ, θα παραταχθεί στο Κλειστό της Νεάπολης ο Ιωνικός. Ο Ολλανδός σέντερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μάριου Γούναρη, γεγονός που σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν περισσότερη δύναμη κοντά στο καλάθι, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλες ικανότητες.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε χθες τους διαιτητές και κομισάριους των αγώνων της 5ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής που θα διεξαχθούν το προσεχές Σάββατο. Αναλυτικά:

Αγ. Παύλου, 17:00, Πευκοχώρι-Κόροιβος: Δεσλής-Ξενικάκης-Ντούρας (Γκούμας)

Διαμαντίδης, 17:00, Καστοριά-Ηρακλής: Παγώνης-Ευφραιμίδης-Ζαχαρής (Κηπουρίδης)

Περιβόλας, 17:00, Απόλλων Π.-Ιπποκράτης: Μπίκας-Ζακεστίδης-Μηλαπίδης (Κωστής)

Αγ. Θωμά, 17:00, Μαρούσι-Διαγόρας Δρ.: Κωνσταντινόπουλος-Τσαχάκης-Τσολάκος (Δούκας)

Καρδίτσας, 17:00, Καρδίτσα-Αμύντας: Παντελίδης-Τζίμα-Θεοδώρου (Τέγα)

Ψυχικού, 17:00, Ψυχικό-Εθνικός: Σκούτας-Κάρδαρης-Ορφανός Ιορδ. (Σταύρου)

Νεάπολης, 17:00, Ερμής Αγιάς-Ιωνικός Ν.: Παφίλης-Ταρενίδης Στ.-Λόρτος (Βαρνάς)

Μεσολογγίου, 17:00, Χαρ. Τρικούπης-Καβάλα: Βαρδάλος-Αναστόπουλος-Δαρλαμήτσος (Πατσαντζόπουλος).

Του Άρη Γκουτρουμάνη