«Λύγισε» στο β’ ημίχρονο η ομάδα πόλο του ΝΟΛ

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΑΚΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ 15-12 ΓΙΑ ΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2018 22:09

Σε ήττα με σκορ 15-12 υποχρεώθηκε χθες το απόγευμα στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΛ, η ομάδα πόλο γυναικών του ΝΟΛ, από τον Νηρέα Χαλανδρίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής στον 2ο όμιλο.

Μία ήττα, η οποία ήταν απόρροια αφενός της κακής αμυντικής λειτουργίας στο β’ ημίχρονο και αφετέρου κάποιων χαρακτηριστικών λαθών της διαιτησίας στο α’ ημίχρονο, που «φρέναραν» τη Λαρισινή ομάδα και δεν της επέτρεψαν όποτε το επιδίωξε να πάρει διαφορά ασφαλείας στο σκορ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι πόντοι του Νηρέα στο α’ ημίχρονο επιτεύχθηκαν όταν είχε την αριθμητική υπεροχή λόγω κάποιων «περίεργων» αποβολών για την ομάδα του ΝΟΛ.

Πολύ καλή εμφάνιση από την Τουρκάλα αθλήτρια του ΝΟΛ, Κους που ήταν η πρώτη σκόρερ με 5 γκολ, ενώ πολύ δυνατές μάχες έδωσε στην άμυνα η αμερικανίδα Τοκίνι, η οποία ωστόσο είχε να αντιμετωπίσει την «εχθρική» διαιτησία που επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι της φουνταριστής του Νηρέα, Μαυρωτά.

Ενθαρρυντικό το ξεκίνημα στο παιχνίδι για τον ΝΟΛ, που πήρε το προβάδισμα στο σκορ (3-2 στο 8λεπτο) ενώ στις αρχές της δεύτερης περιόδου έκανε το 4-2, όταν μετά από καλή άμυνα της Τοκίνι, η Τουλουμτζίδου βγήκε στον αιφνιδιασμό και σκόραρε εύκολα. Η αποβολή της Τοκίνι έδωσε τη δυνατότητα στον Νηρέα να μειώσει σε 4-3 και στη συνέχεια να ισοφαρίσει σε 4-4, ωστόσο η Πατούνα με αποφασιστικό τρόπο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΝΟΛ, γράφοντας το 5-4.

Νέα αποβολή για τον ΝΟΛ αυτή τη φορά για τη Μ. Μπαλάτσα, με τις φιλοξενούμενες να ισοφαρίζουν σε 5-5. Η Κους στην προτελευταία επίθεση του πρώτου ημιχρόνου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, με τον Νηρέα να παίρνει το προβάδισμα με γκολ 1’’ πριν τη λήξη (5-6).

Η Χασιώτη στην πρώτη επίθεση σημάδεψε στο δοκάρι, με τον Νηρέα να βγαίνει στον αιφνιδιασμό πετυχαίνοντας το 5-7, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση έφτασε στο +3 (5-8). Η κακή λειτουργία της άμυνας (μάλιστα ο τεχνικός κ. Ευαγγελός θέλοντας να ανακατέψει την τράπουλα στο β’ ημίχρονο άλλαξε τερματοφύλακα βάζοντας την Καζάνα) δεν επέτρεψε στον ΝΟΛ να αντιδράσει με αποτέλεσμα ο Νηρέας να διατηρήσει την απόσταση των τριών τερμάτων και να φτάσει στη νίκη. Η μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ για τον Νηρέα έφτασε στο +4 (11-15, 2’40’’ πριν το τέλος), με την Κους να διαμορφώνει το τελικό 12-15.

«Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά μετά το δεύτερο 8λεπτο δυστυχώς η άμυνα μάς πρόδωσε. Μετά από κάποιες επεμβάσεις θεώρησα ότι έπρεπε να αλλάξω τερματοφύλακα, αλλά στην άμυνά μας ήμασταν πολύ κακοί και αυτό μας στοίχησε. Επιθετικά τα πήγαμε καλά. Στην αρχή ήμασταν λίγο άστοχοι αλλά στη συνέχεια πιο εύστοχοι, ωστόσο πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο αμυντικό κομμάτι».

Τα οκτάλεπτα:3-2, 5-6, 8-11, 12-15.

Τον αγώνα διηύθυναν οι Κ. Κυράνης και Χρ. Κυράνης.

ΝΟΛ (Ευαγγελός): Γούλα, Κους 5, Τουλουμτζίδου 2, Χασιώτη 1, Μ. Μπαλάτσα 1, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα 1,Τοκίνι , Ν. Μπαλάτσα, Λαμπρονίκου, Μιγδάνη, Καζάνα, Καλογιάννη.

ΝΗΡΕΑΣ (Καραγιάννη): Στρατάκη, Τρίχα 4, Κουτέλη 4, Μαυρωτά 3, Δούλη 2, Μπόβαλη 1, Παπαναστασίου 1, Σαφέτη, Τορνάρου, Ξανθοπούλου, Κασσάλη, Αγγελίδη, Λάζαρη, Παναγιώτη, Μαντουδιώτη.

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός    7-5

Εθνικός-Ρέθυμνο      11-7

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Βουλιαγμένη  24-7    6

Ολυμπιακός               20-9    3

Εθνικός          13-22  3

Ρέθυμνο         9-28    0

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (17/11)

17:30, Εθνικός-Βουλιαγμένη

15:30, Ρέθυμνο-Ολυμπιακός

Β' ΟΜΙΛΟΣ

ΝΕ Πατρών-ΑΝΟ Γλυφάδας            5-16

ΝΟ Λάρισας-Νηρέας Χαλανδρίου 12-15

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΟ Γλυφάδας         28-14  6

ΝΕ Πατρών    14-24  3

Νηρέας Χαλανδρίου  23-21  3

ΝΟ Λάρισας   21-27  0

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (17/11)

17:00, ΝΟ Λάρισας-ΝΕ Πατρών

14:00, Νηρέας Χαλανδρίου-ΑΝΟ Γλυφάδας

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass