Οι κληρώσεις των ομίλων στο 35ο πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2018 20:33

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων για το 35ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων.


Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν ο καταρτισμός των ομίλων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση της 1ης φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος, δημοτικός σύμβουλος κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος αφού καλωσόρισε τους υπεύθυνους των ομάδων τόνισε ότι «ο σκοπός του πρωταθλήματος των Εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά ο αθλητισμός. Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και τριάντα τρία χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπάνε, τόνισε δε ότι ο Δήμος Λαρισαίων διοργανώνει εδώ και χρόνια το καλύτερο εργασιακό πρωτάθλημα σ’ όλη την Ελλάδα».
Στη συνέχεια έγινε η κλήρωση και οι ομάδες χωρίστηκαν σε πέντε (5) ομίλους που θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα του ενός γύρου. Στη Β’ φάση οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου και ο καλύτερος 3ος των ομίλων θα συγκροτήσουν την Α1 κατηγορία και οι υπόλοιπες την Α2 κατηγορία.
Με τη λήξη της 2ης φάσης θα ισχύσει και ο θεσμός του κυπέλλου με συμμετοχή δεκαέξι ομάδων. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 13 Νοεμβρίου με την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να προσκομίσουν στη γραμματεία της διεύθυνσης όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των ομάδων τους στο νέο πρωτάθλημα.

 

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ
1ος Όμιλος: Αστυνομία, ΔΕΥΑΛ, ΤΕΙ, Mikel, Ράδιο Ταξί. 2ος Όμιλος: Cosmos, Del Monde, Ελικόπτερα, Εμποροι. 3ος Όμιλος: Φαρμακοποιοί, Εθν. Τράπεζα, Δικηγόροι, Αεροπορία, Κομμωτές. 4ος Όμιλος: Αυτ/μος Αιγαίο, Γεωπόνοι, ΕΒΕΛ, De Tox. 5ος Όμιλος: Ραδιόφωνα, Πολ. Μηχ/κοί, Απολλώνειο, Εξοδος, Καφετέριες

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
1η Αγωνιστική
(Τρίτη 13 Νοεμβρίου)
15.30    Γεωπόνοι- De Tox
17.00    Φαρμακοποιοί- Εθν. Τράπεζα
18.30    Αστυνομία-ΔΕΥΑΛ
20.00    Αυτ/μος Αιγαίο-ΕΒΕΛ
21.30    Ραδιόφωνα- Απολλώνειο
(Πέμπτη 15 Νοεμβρίου)
15.30    Πολ. Μηχ/κοι-Εξοδος
17.00    Αεροπορία-Δικηγόροι
18.30    Del Monte- Εμποροι
20.00    Cosmos-Ελικόπτερα
21.30    ΤΕΙ-Mikel
*Ρεπό έχουν Καφετέριες - Ράδιο Ταξί και Κομμωτές

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass