Champions League το Σαββατοκύριακο σκέφτεται η UEFA

ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ SUPER LEAGUE

Δημοσίευση: 13 Νοε 2018 20:13

Η UΕFA προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ιδέα της ευρωπαϊκής Super League με ένα νέο Champions League.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εργάζεται, προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή στρατηγική, για να σταματήσει τη δημιουργία της νέας διοργάνωσης που απειλεί να υποβαθμίσει τα δικά της τουρνουά.
Μία από τις ιδέες που εξετάζονται, είναι η διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων το Σαββατοκύριακο, αφήνοντας τις ημέρες στη μέση της εβδομάδας για τα εθνικά πρωταθλήματα.
Ήδη οι ευρωπαϊκές λίγκες έχουν εγκρίνει ένα σχέδιο που θέτει τα όρια διαπραγμάτευσης με την UEFA για τις διοργανώσεις και το ημερολόγιο από το 2021 μέχρι το 2024.
Υπάρχουν δύο θεμελιώδη σημεία στα οποία δίνουν μεγάλη σημασία οι ευρωπαϊκές λίγκες. Να μην γίνει δεκτή καμία απόκλιση από το Σαββατοκύριακο και να μην γίνει αύξηση του χάσματος μεταξύ των εσόδων που προέρχονται από το Champions League και το Europa League. Απαιτήσεις που η UEFA φαίνεται πρόθυμη να κάνει αποδεκτές.
Για να ευχαριστήσει τους κορυφαίους συλλόγους, η UEFA θα μπορούσε να επανεξετάσει τα έσοδα για το Champions League ακόμη περισσότερο προς τα πάνω, μετά τη μεταρρύθμιση που εισήγαγε κατά την τρέχουσα περίοδο, με μεγαλύτερη προσοχή στις ιστορικές ομάδες με την εισαγωγή της ιστορικής κατάταξης ως παράγοντα διανομής των πριμ.

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ eCHAMPIONS LEAGUE
Η UEFA σε συνεργασία με την eSports δημιούργησε το eChampions League. «Η EA SPORTS FIFA είναι ένα βιντεο-παιχνίδι που αιχμαλωτίζει δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Έτσι η συνεργασία αυτή μας προσφέρει πολλές δυνατότητες για να συνδεθούμε με αυτούς τους παίκτες και το UEFA Champions League», είπε ο διευθυντής Marketing της UEFA Γκι Λορέν Επστάιν.
Οι καλύτεροι οκτώ θα φτάσουν στην τελική φάση του eChampions League στη Μαδρίτη στις 31 Μαΐου. Μόλις 24 ώρες πριν από τον τελικό του Champions League στο Metropolitano.
Ο νικητής του eChampions League θα πάρει επιταγή 100.000 δολαρίων, ενώ τα συνολικά βραβεία είναι 280.000 δολάρια. Επιπλέον, ο πρωταθλητής θα λάβει 850 πόντους στην EA SPORTS FIFA 19 Global Series.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass