Ανάβρα: «Αν συνεχιστεί η κοροϊδία, θα αποχωρήσουμε απ’ το πρωτάθλημα»

Δημοσίευση: 13 Νοε 2018 19:44

Επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του κ. Βλιώρα και του βοηθού κ. Αρχοντή, στο παιχνίδι με το Αβέρωφ, αλλά και για ένα «λάθος» της ΕΠΣΛ, εξέδωσε η Προοδευτική Ανάβρας.


Στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων πως «δεν αρκεί που δεν είδαν επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ, οφσάιντ στο δεύτερο, δεύτερη κίτρινη στον Μούτσα για ανατροπή από πίσω στην αντεπίθεση στο 2-1, θέλανε να ακυρώσουν το γκολ της Ανάβρας για οφσάιντ σε παίκτη που με ένα-δύο βγήκε στην πλάτη της άμυνας. Και δεν έφταναν όλα αυτά, αναβάθμισε σε υποβολέα τον παίκτη του Αβέρωφ Μούτσα, ο οποίος επί 90 λεπτά τούς υποδείκνυε τι να σφυρίξουν.
Δεν τελειώνει, όμως, εδώ. Από «λάθος» της ΕΠΣΛ φαινόταν τιμωρημένος ο εκπρόσωπος της Ανάβρας και χρειάστηκε τηλεφώνημα για να λυθεί το θέμα, λες και θα τους εμπόδιζε να επιτελέσουν το έργο τους.
Κύριοι της ΕΠΣΛ, έχουμε παίξει 7 αγώνες και μόνο η διαιτησία Μπουμαρσόπουλου ήταν άριστη και Κουκούλη ικανοποιητική, ασχέτως αποτελεσμάτων. Αν δεν έχετε διαιτητές, αφήστε μας μόνους, καλύτερα θα τα καταφέρουμε. Σύμπτωση, όμως, επαναλαμβανόμενη σε βάρος της ομάδας μας, παύει να είναι σύμπτωση. Ενημερώσαμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ ότι αν συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία, θα αποχωρήσουμε απ’ το πρωτάθλημα. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass