Ανασυντάσσεται η ΑΕΛ

ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2018 22:36

Ημέρες ξεκούρασης στην ΑΕΛ λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος και το ευχάριστο είναι πως η ομάδα βελτιώνει σιγά-σιγά την αγωνιστική της εικόνα.

Όπως έδειξε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποκτά ομαδικό πνεύμα, κάτι που επισήμανε και στις δηλώσεις του ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα. Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ιταλός τεχνικός προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και έπαιξαν με πάθος, πειθαρχία, είχαν υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι τους, πετυχαίνοντας δύο γκολ στην επανάληψη με τους Γκόλια (50') και Ντέλετιτς (76'). Η ΑΕΛ και στα δύο ημίχρονα ήταν ανώτερη του αντιπάλου της, θα μπορούσε από το πρώτο ημίχρονο να είχε «καθαρίσει» το ματς, όμως σημασία έχει πως κατέκτησε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και αυτό το αποτέλεσμα θα ανεβάσει την ψυχολογία της. Ο μέχρι τώρα απολογισμός στη Super League είναι τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αναμφισβήτητα θα μπορούσε να είχε ακόμη περισσότερους βαθμούς, όμως εκτός από την ατυχία, υπήρξαν και διαιτητικές αδικίες, με αποκορύφωμα του αγώνα στην Ξάνθη, που στέρησαν βαθμούς από τους «βυσσινί». Επειδή όμως η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και την κάνει ακόμη μεγαλύτερη ο κόσμος με τη δυναμική του παρουσία, δεν θα μείνει στο χθες, αλλά κοιτάζει πλέον μπροστά. Με αργά και σταθερά βήματα, ο προπονητής κ. Φέστα με τους συνεργάτες του προσπαθούν να περάσουν στους παίκτες πως «τα αγαθά κόποις κτώνται». Μέσα λοιπόν από τη σκληρή δουλειά δημιουργούνται προσδοκίες, για μια καλύτερη συνέχεια, ανεξάρτητα αν το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Και βέβαια ο κόουτς των «βυσσινί» πέρασε το μήνυμα της ενότητας, καθώς όλοι μας γνωρίζουμε πως η «ομόνοια κτίζει σπίτια, ενώ η διχόνοια τα γκρεμίζει». Ενότητα στους ποδοσφαιριστές επισημαίνοντας πως «όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά, ακόμη και όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα», ενότητα και στον κόσμο που ενθάρρυνε κατά τη διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα, χειροκροτώντας στο τέλος τους πρωταγωνιστές. Υπολογίζει λοιπόν σε όλους τους παίκτες και θέλει να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα, διότι θα τους δοθούν ευκαιρίες στα επόμενα παιχνίδια, καθώς υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ οριακά κάποιοι, κινδυνεύουν να συμπληρώσουν κάρτες. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν για μια ακόμη ημέρα την τριήμερη άδεια που τους δόθηκε και αύριο το απόγευμα θα επανέλθουν στη βάση τους, όπου τους περιμένει σκληρή δουλειά, με διπλές προπονήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΤΑ ΕΙΣIΤΗΡΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Συνολικά κόπηκαν στα έξι παιχνίδια που έγιναν με κόσμο, 52.662 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα να ανέρχεται στα 8.777. Αρνητικό ρεκόρ είχαμε στο παιχνίδι Λεβαδειακός-ΟΦΗ, που κόπηκαν 1.237 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 31.250 εισιτήρια. Τέλος στον αγώνα, ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 2.160 εισιτήρια. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 10ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 2.160

Ξάνθη-Πανιώνιος 1.284

Λεβαδειακός-ΟΦΗ 1.237

ΑΕΚ-Ατρόμητος Κεκλ. Θυρών

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 15.168

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 1.563

Ολυμπιακός-ΠΑΟ 31.250

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass