«Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές αξίζουν και όχι οι ξένοι»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2018 16:11

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος παρουσίασε στον Τύπο τον νέο ομοσπονδιακό εκλέκτορα Άγγελο Αναστασιάδη και τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων Άγγελο Μπασινά.

Ο 65χρονος Αναστασιάδης είναι ο πρώτος Έλληνας τεχνικός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ύστερα από 17 χρόνια, δηλαδή μετά τον Βασίλη Δανιήλ. «Δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες… Ο Αναστασιάδης έχει τη δική του διαδρομή ως ποδοσφαιριστής και προπονητής και σε κορυφαίες ομάδες της χώρας μας αλλά και στην Εθνική Κύπρου, με πολύ αξιόλογη παρουσία. Πιστεύουμε σε αυτόν, πιστεύουμε ότι η Εθνική μπορεί να κάνει την πορεία που της αξίζει και της πρέπει, τόσο στους δύο αγώνες του Nations League όσο και στα προκριματικά του Euro 2020», ανέφερε ο κ. Γραμμένος. Στην αρχική τοποθέτησή του ο νέος εκλέκτορας ανέφερε: «Έχω μεγάλη χαρά, ήταν όνειρο ζωής για μένα. Εύχομαι αυτή η πρόσληψη να είναι προς το συμφέρον όλων μας, δηλαδή για το συμφέρον της χώρας, των ποδοσφαιριστών… Νιώθω μεγάλο βάρος και καθήκον να πετύχει αυτή η συνεργασία για να ανοίξει ένα μονοπάτι ύστερα από πολλά χρόνια, oύτως ώστε να υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση Ελλήνων προπονητών σε αυτή τη θέση. Είναι μια μεγάλη ευθύνη και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω. Όλοι θέλουμε να πάει καλά η Εθνική» είπε και συνέχισε τονίζοντας: «Πρέπει να πείσουμε τα παιδιά ότι αυτή η ομάδα είναι δική τους ομάδα και να κάνουν το αυτονόητο, όταν έρχονται εδώ για μερικές ημέρες. Να αντιμετωπίσουν την ομάδα με τρόπο ώστε να νιώθουν το βάρος των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, γιατί κάθε χρόνο μειωνόμαστε, γινόμαστε λιγότεροι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Να πείσουν ότι αξίζουν αυτοί και όχι οι ξένοι. Η Εθνική ομάδα είναι η ταυτότητα του ποδοσφαίρου μας. Αυτό είναι το μεγάλο βάρος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass