Θρίαμβος της Λαρισαίας Μιχαέλας Λάκη

ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2018 16:13

Ακόμα πλουσιότερη είναι η συλλογή της Λαρισαίας αθλήτρια του Ο.Α.Φοίβος, Μιχαέλας Λάκη, αφού μέσα σε δύο βδομάδες κατάφερε να κερδίσει τρεις τίτλους στο Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy.

Στα μονά την προηγούμενη εβδομάδα στη διοργάνωση της 2ης κατηγορίας U14 κατέκτησε την 1η θέση και συνέχισε στη 2η κατηγορία U16 της Tennis Europe πετυχαίνοντας το double με την Αθηνά Πήττα, καθώς αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό, ενώ ήταν και οι δύο παίκτριες του τελικού στο μονό, με τη Μιχαέλα να κερδίζει και αυτόν τον τίτλο. Σε επίπεδο Tennis Europe μετράει πλέον 5 τίτλους στα μονά για φέτος, 3 στα 16άρια και 2 στα 14άρια, ενώ συνολικά σε όλη την καριέρα της έχει 12 τίτλους στα μονά και άλλους 5 στα διπλά. Το Σάββατο πέτυχε την 9η και τη 10η συνεχόμενη νίκη της, καθώς εκκρεμούσε ο ημιτελικός της με την Ουκρανή Elen Grab. Την κέρδισε με 6-3, 6-3 και λίγο αργότερα επέστρεψε στο γήπεδο, για να κερδίσει και την Αθηνά Πήττα -που επίσης είχε μια εξαιρετική εβδομάδα στη Μαγιόρκα- με 6-4, 6-1. Ακολούθησε ο τελικός του διπλού, όπου η Μιχαέλα πέτυχε την 3η νίκη της μέσα σε λίγες ώρες. Μαζί με την Αθηνά αυτή τη φορά, κέρδισαν τις Ισπανίδες Nataly Miroslavova Ninova και Maria Verdu Gonzalez με 6-1, 6-1. Είναι μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις της Μιχαέλας μέχρι τώρα, αφού το τουρνουά αυτό ανήκει στη 2η κατηγορία U16 της Tennis Europe. Σε τουρνουά της Tennis Europe δεν έχει κερδίσει μεγαλύτερο τίτλο, αλλά εξίσου σημαντικές ήταν και οι επιτυχίες της σε Μυτιλήνη και Ρόδο τον περασμένο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αντίστοιχα, όπου κατέκτησε 4 τίτλους μέσα σε 2 εβδομάδες, 2 σε μονά και 2 σε διπλά, στα διεθνή U18 τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκαν στη χώρα μας, κατηγορίας Grade 5. Αρωγοί αυτής της προσπάθειας όλα αυτά τα χρόνια είναι ο προπονητής της Φοίβος Μιχαλόπουλος, που είναι στο πλάι της από τα πρώτα της βήματα στο τένις και ο γυμναστής Νίκος Μαλάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass