Δυσαρέσκεια Μπουχλαριώτη για την επιστολή του ΣΔΠΛ

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 22:13

Στην καθιερωμένη συγκέντρωση των διαιτητών που διοργανώνει κάθε εβδομάδα η ΕΔ/ΕΠΣΛ, παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης ο οποίος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του σχετικά με τα όσα αναφέρονται στην τελευταία παράγραφο της επιστολής που εξέδωσε ο ΣΔΠΛ με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον άδικο χαμό του διαιτητή Αντώνη Κορέστη και τη διοργάνωση του τουρνουά μνήμης στο Στάδιο Αλκαζάρ.


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο κομμάτι της επιστολής λέγοντας πως «ο ΣΔΠΛ δεν έπρεπε να χρησιμοπιήσει τη μνήμη ενός παιδιού, που χάθηκε τόσο πρόωρα από τη ζωή, για να κατηγορήσει τη διοργανώτρια αρχή, τον επίσημο φορέα του τοπικού ποδοσφαίρου».
Όπως είπε, μεταξύ άλλων, δεν μπορεί βάσει του κανονισμού διαιτησίας να προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις και κρίσεις στον Τύπο ενεργοί παρατηρητές-εκπαιδευτές διαιτησίας, οι οποίοι παράλληλα είναι μέλη του συγκεκριμένου Συνδέσμου. Αυτό, όπως υπογράμμισε, αναφέρεται ρητά στον κανονισμό διαιτησίας, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι το θέμα θα έχει συνέχεια.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Εν τω μεταξύ συνάντηση σε ιδιωτικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, μεταξύ άλλων, έγινε συζήτηση για το Ενωσιακό γήπεδο στη Ν. Πολιτεία και τη μεγάλη λαχειοφόρο. Σχετικά με το πρώτο (σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες) ελέχθη ότι η διαδικασία οδεύει προς το τέλος της από την πλευρά της δημοτικής αρχής και αναμένεται το θέμα να τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για την παραχώρηση της έκτασης στη Ν. Πολιτεία (στον χώρο του Κολυμβητηρίου).
Αναφορικά με τη μεγάλη λαχειοφόρο οι διαδικασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία. Η αρμόδια επιτροπή έχει στα χέρια της τις προσφορές για το μεγάλο δώρο, που είναι το αυτοκίνητο, και εντός των ημερών θα ληφθεί η οριστική απόφαση. Οι λαχνοί υπολογίζεται να δοθούν στα σωματεία το αργότερο μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου προκειμένου οι ομάδες να εκμεταλλευτούν την περίοδο των εορτών και να ξεκινήσουν την πώλησή τους.
Επίσης σε ό,τι αφορά στις περιφερειακές συγκεντρώσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, μέχρι τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στον Τύρναβο με την οποία θα κλείσει ο κύκλος των 7 περιφερειακών συγκεντρώσεων που ξεκίνησε την περσινή σεζόν η νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ. Συζητήθηκαν κι άλλα θέματα, όπως για τη διαιτησία, για τα παράπονα που εκφράστηκαν από την Προοδευτική Ανάβρας κ.ά.

 

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Αδριανού η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ για τους 4 ομίλους (1η αγωνιστική, β’ φάση) στους οποίους πλέον μετέχουν οι ομάδες της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, της Α1 ΕΠΣΛ και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης από τη Γ’ Εθνική.
Αναλυτικά τα ζευγάρια ανά όμιλο και οι ομάδες που προκρίθηκαν άνευ αγώνα:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Μεσοχώρι-Οικονόμος
Προμηθέας-Αβέρωφ
ΑΠ Ελασσόνας-ΠΟΕ
Προκρίνονται άνευ αγώνα: Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση, Ακαδ. Τυρνάβου, Δαμασιακός, Δήμητρα Γιάνν., Βλαχογιάννι.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Πελασγιώτιδα-Φιλοκτήτης
Αστραπή Ν.Π.-Δωτιέας Αγιάς
Μακρυχώρι-Κιλελέρ
Προκρίνονται άνευ αγώνα: Μαρμαρίνη, Ιπποκράτης, Ανάβρα, Σμόλικας, Μελισσοχώρι.
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Ελευθεραί-Τύρναβος 2005
ΑΣ Βορειοηπειρωτών-Νεάπολη
Βαλανίδα-Παναγροτικός
Προκρίνονται άνευ αγώνα: Φαλανιακός, Κουλούρι, Δένδρα, Αμπελωνιακός, Αργυροπούλι.
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Ναρθάκι-Βούναινα
Μαυροβούνι-Αχιλλέας Φ.
Λάρισα 2012-Ηρακλής Λάρ.
Προκρίνονται άνευ αγώνα: Αναγέννηση Φ., Χαλκιάδες, Αμυγδαλέα, Αμπελιά, Αγ. Ανάργυροι.
*Τα παραπάνω παιχνίδια, που είναι νοκ άουτ, θα διεξαχθούν τέλη του μηνός με αρχές Δεκεμβρίου (οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εντός των ημερών).
Μετά τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης θα μείνουν οκτώ ομάδες σε κάθε όμιλο (32 συνολικά). Στη συνέχεια οι 8 ομάδες του κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μετά από κλήρωση σε 4 ζευγάρια για να προκριθούν οι 4 ομάδες, οι οποίες ακολούθως θα αγωνιστούν σε 2 ζευγάρια προκειμένου να αναδειχθούν οι 2 ομάδες από κάθε όμιλο που θα προκριθούν στους «8» της διοργάνωσης.
Στη φάση των «8» η κλήρωση θα είναι κοινή, ενώ για πρώτη φορά φέτος οι ημιτελικοί θα είναι διπλοί αγώνες. Επίσης όποια ομάδα της Β’ ΕΠΣΛ προκριθεί στους «8» θα πάρει πριμ 1.000 ευρώ.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass