Επιστράφηκαν οι βαθμοί στη Σπάρτη

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 20:47

Τακτοποίησε η ΠΑΕ Σπάρτη τις οφειλές της προς τους Παναγιώτη Κατσίκη και Γιώργο Μπουζούκη και άρθηκε η αφαίρεση έξι βαθμών, που επιβλήθηκε στην ομάδα από την αρμόδια επιτροπή της Football League.

Η ομάδα της Λακωνίας κατέβαλε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας τα χρήματα στους δύο παίκτες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή των έξι βαθμών, που της είχαν αφαιρεθεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:
«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται έξι (6) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 5 Νοεμβρίου 2018 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ.: 101/2018 και 103/2018 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης των δικαιούχων ποδοσφαιριστών ΚΑΤΣΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ & ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass