Πέρασαν ευχάριστα στο AEL FC ARENA

ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 17:26

Το τμήμα γυμναστικής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Λάρισας, με πρωτοβουλία της υπεύθυνης γυμνάστριας του συλλόγου Πατέτσου Ευαγγελίας, φιλοξενήθηκε στο AEL F.C. AREΝΑ το περασμένο Σάββατο στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Τα ατελείωτα χαμόγελα και η απίστευτη υποστήριξη αυτών των παιδιών για την ομάδα της πόλης μας, ήταν το γούρι της ΑΕΛ για την επιστροφή της στις νίκες. Τόσο τα παιδιά, όσο και οι εθελοντές του συλλόγου, δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Περήφανα ανεμίζανε τα πανό που φτιάξανε με τα ίδια τους τα χέρια, με συνθήματα όπως ΑΕΛ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ και το περήφανο άλογο-έμβλημα της ΑΕΛ. Φυσικά, πανηγυρίσανε με πάθος και ενθουσιασμό τα δύο γκολ της αγαπημένης ομάδος.
Επιπλέον, μετά το τέλος του αγώνα, ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έκαναν αυτά τα υπέροχα παιδιά να νιώσουνε ευτυχία και πέρασαν μαζί τους, αξέχαστες στιγμές. Αρχικά, βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες με όλα τα παιδιά και τους εθελοντές. Επίσης, με μια υπέροχη κίνηση, ο αρχηγός Νίκος Καρανίκας χάρισε την μπλούζα που φορούσε στον αγώνα σε ένα από τα παιδιά.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως, το τμήμα γυμναστικής του συλλόγου, μέσω της υπεύθυνης γυμνάστριάς του, τα δύο τελευταία χρόνια, προσπαθεί μέσα από τη συμμετοχή του σε ποικίλες αθλητικές δράσεις και όχι μόνο, να συμβάλει στην ομαλή κοινωνική ένταξη αυτών των ατόμων, στην αποδοχή και αναγνώρισή τους από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, την ευαισθητοποίηση του κόσμου πάνω σε θέματα που αφορούν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και φυσικά τη συμμετοχή των παιδιών αυτών σε νέες δραστηριότητες και εμπειρίες.
Μια ακόμα δράση που έλαβε μέρος το τμήμα γυμναστικής AμεA τον προηγούμενο μήνα, ήταν η συμμετοχή τους στους αγώνες του «Βίκος Street Relays». Τα παιδιά τρέξανε στις σκυταλοδρομίες, πήρανε αναμνηστικά μπλουζάκια και μετάλλια και την, απρόσμενα τεράστια, ενθάρρυνση του κόσμου και των διοργανωτών. Και εισπράξανε τη μεγαλύτερη επιβράβευση, το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, που τους δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους και είναι βέβαιο πως πάντα θα είναι νικητές.
Οι υπεύθυνοι του συλλόγου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους παράγοντες της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αποδοχή του αιτήματος, όσον αφορά στη φιλοξενία του τμήματος γυμναστικής ΑμεΑ, στο γήπεδο. Και ευελπιστούν στη μελλοντική φιλοξενία, με στόχο τα χαμόγελα και η ευτυχία αυτών των παιδιών, μέσω της συμμετοχής τους στα κοινά της πόλης, να γίνουν χαμόγελα αισιοδοξίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass